Γενικά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στο Γ΄συγκρότημα εργατικών κατοικιών

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας με συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Ν.Πετριτσίου Σερρών και συγχρόνως επαρχιακής Κιλκίς-Πολυκάστρου, θα προχωρήσουν οι κάτοικοι του γ’ συγκροτήματος εργατικών κατοικιών Κιλκίς.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 6 το απόγευμα, και με αίτημα την λήψη μέτρων ασφαλούς διελεύσεως οχημάτων και πεζών από την εν λόγω περιοχή, η ανυπαρξία των οποίων την έχει καταστήσει επικίνδυνη, όσον αφορά στην πρόκληση ατυχημάτων και δυστυχημάτων, ιδίως σε περιπτώσεις έλλειψης προσοχής.
ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΔΡΟΜΟΣ
Η «σταγόνα» που έκανε το «ποτήρι» της αγανάκτησης να «ξεχειλίσει», ήταν το πρόσφατο τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε την ζωή ενός συμπολίτη και τον σοβαρό τραυματισμό ενός άλλου.
Όπως δήλωσε στην διεύθυνση της «Η» εκπρόσωπος των διαμαρτυρομένων κατοίκων, αυτοί απευθύνθηκαν στις αρμόδιες αρχές, χωρίς να λάβουν ικανοποιητικές απαντήσεις.

Σύμφωνα με τα λεχθέντα του, η περιφερειακή ενότητα έδωσε αόριστες υποσχέσεις γιά τοποθέτηση σηματοδοτών-σινιάλων, αυτών με κίτρινο χρώμα που αναβοσβήνουν προειδοποιώντας τους οδηγούς γιά κινδύνους, οι οποίοι επιβάλλουν μείωση ταχύτητας, κάτι όμως «που ούτε αρκεί ούτε λύνει το πρόβλημα».
Πρόσθεσε δε, ότι ζητήθηκε η παρέμβαση του εισαγγελέα.

Σημειώνεται, ότι η αρχική μελέτη ανέγερσης του γ’ συγκροτήματος εργατικών κατοικιών Κιλκίς προέβλεπε την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου γιά την ασφαλή πρόσβαση σ’ αυτό και μετακίνηση από αυτό, ο οποίος όμως δεν κατασκευάσθηκε ποτέ, επειδή δεν εξασφαλίσθηκε το απαιτούμενο κονδύλιο.

Περισσότερα

Λήψη απαιτούμενων μέτρων προστασίας των εργαζομένων δήμου Κιλκίς κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Την περίοδο του θέρους λαμβάνει χώρα ιδιαίτερη καταπόνηση των εργαζομένων που οφείλεται στη συνέργεια μετεωρολογικών παραγόντων του εξωτερικού περιβάλλοντος και […]

Δείτε ακόμα