Κοινωνία

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας

Πρωτοβουλία για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους από περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό, αναλαμβάνει ο δήμος Κιλκίς συμμετέχοντας στην πανελλαδική κινητοποίηση της ΚΕΔΕ.

Από σήμερα Τρίτη και μέχρι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 9 το πρωί με 3 το μεσημέρι θα συγκεντρώνονται στο φουαγιέ του συνεδριακού κέντρου του δήμου Κιλκίς  κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Περισσότερες πληροφορίες για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας παρέχονται στα τηλ. 23413 52212 και 6942 409447 ( αρμόδιος αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης).

Ο δήμος Κιλκίς καλεί τους πολίτες, τους φορείς και τις τοπικές επιχειρήσεις να δείξουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στους δοκιμαζόμενους λαούς των δύο χωρών.

Η ανθρωπιστική βοήθεια θα μεταφερθεί  στην έδρα της ΠΕΔΚΜ και στη συνέχεια με φροντίδα της ΚΕΔΕ θα αποσταλεί στις δύο χώρες σε συνεννόηση με τις εθνικές τους αρχές.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]