Αθλητισμός

Στον τελικό της δισκοβολίας με την πρώτη βολή ο Δημήτρης Παυλίδης με νέο ρεκόρ (Βίντεο)

Στον τελικό της δισκοβολίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας προκρίθηκε ο Κιλκισιώτης Δημήτρης Παυλίδης του Αίαντα Κιλκίς με νέο ατομικό ρεκόρ με την πρώτη του βολή.

Με την πρώτη του προσπάθεια έστειλε στον δίσκο στα 60.73μ. πάνω από το όριο πρόκρισης που ήταν στα 60.50μ. έτσι ο πρωταθλητής μας πέρασε στον τελικό με την τρίτη καλύτερη επίδοση των προκριματικών, χωρίς το άγχος της πρόκρισης και σκέφτεται την παρουσία του στον τελικό της δισκοβολίας που θα γίνει αύριο βράδυ στις 11.30μ.μ..

Η σημερινή επίδοσή του αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ, το προηγούμενο ήταν 60.27μ., Ο πρωταθλητής μας που πέρασε στον τελικό με την τρίτη καλύτερη επίδοση των προκριματικών, χωρίς το άγχος της πρόκρισης σκέφτεται την παρουσία του στον τελικό που θα γίνει είναι η δεύτερη συμμετοχή του σε τελικό παγκοσμίου Κ20 μετά την 10η θέση που είχε καταγεί πέρυσι στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

Ο 19χρονος δισκοβόλος Δημήτρης Παυλίδης βρίσκεται στο Καλί της Κολομβίας μαζί με τον προπονητή και πατέρα του Αλέξανδρο Παυλίδη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Γεωργαντάς από το Κιλελέρ: Τιμούμε τους αγώνες των αγροτών μας και παλεύουμε για το σήμερα και το αύριο του πρωτογενούς τομέα

113 χρόνια μετά την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς βρέθηκε στο Κιλελέρ προκειμένου […]