Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20 στην ΚΕΝΥΑ ο Δ.Παυλίδης

Αθλητισμός /

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον δισκοβόλο του “Αίαντα” Κιλκίς Δημήτρη Παυλίδη, καθώς προκρίθηκε στον τελικό της δισκοβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Ναϊρόμπι, με εξαιρετική βολή στα 52,64 μ., ανεβάζοντας τον πήχη των επιδόσεων και των αξιόλογων εμφανίσεων για την ελληνική μας ομάδα στη διοργάνωση.

Η προσπάθειά του αυτή του χάρισε την πέμπτη θέση στο γκρουπ του και τη 10η επί του συνόλου και του χάρισε την πρόκριση και το πολυπόθητο εισιτήριο για τον αυριανό τελικό του αγωνίσματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα.

Ο Δημήτρης έχει ατομικό ρεκόρ 58,27 μ., όσο και το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας και προπονείται από τον πατέρα του Αλέξανδρο Παυλίδη.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου τον συγχαίρει και του εύχεται καλή επιτυχία, όπως και σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν και τιμούν τη γαλανόλευκη με τις επιδόσεις τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]