Πολιτική

Στο στόχαστρο του δημάρχου Κιλκίς όλες οι κυβερνήσεις για το θέμα των συμβασιούχων

Τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων που χειρίσθηκαν θέματα συμβασιούχων εργαζομένων στους δήμους στον τομέα της καθαριότητας κατήγγειλε από του βήματος, κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας ο δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης, μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Φαχουρίδη.

Παράλληλα εξήγγειλε την αναμόρφωση του οργανισμού λειτουργίας του δήμου και την δημιουργία δέκα νέων οργανικών θέσεων για τον επίμαχο τομέα, προαναγγέλοντας ταυτοχρόνως την πρόθεση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει, μετά την παρέλευση ενός εξαμήνου, και σε νέα αναμόρφωση, με βάση τις ανάγκες του δήμου και τις εισηγήσεις των αρμοδίων του υπηρεσιών, και όχι των επιταγών του υπουργείου εσωτερικών και του αρμόδιου υπουργού Πάνου Σκουρλέτη.

Ο δήμαρχος Κιλκίς αναφέρθηκε στο θέμα με αφορμή την ερώτηση που ετέθη από τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφείας Γιάννη Φαχουρίδη σχετικώς με το θέμα της απόλυσης και πρόσληψης συμβασιούχων στον δήμο του Κιλκίς.

Αναλυτικότερα όλη η τοποθέτηση του δημάρχου Δημήτρη Σισμανίδη στο βίντεο που ακολουθεί

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]