Πολιτική

Στο πρόγραμμα «Σχολικά γεύματα» όλη η περιφέρεια του δήμου Κιλκίς

Με την ένταξη του δήμου Κιλκίς στο πρόγραμμα με τα σχολικά γεύματα θα εξυπηρετηθούν από αυτό 1028 μαθητές όλων των δημοτικών σχολείων της περιφέρειας του δήμου συν τα εντός πόλεως 7Ο και ειδικό.

Το ανωτέρω ανέφερε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, κατά την ενημερωτική παρέμβασή του επί του θέματος στην διά τηλεδιασκέψεως συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Τετάρτης 13.10.21, μνημονεύοντας και την συμβολή του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά σ’ αυτήν την εξέλιξη.

«Σε επίπεδο περιφέρειας Κ.Μακεδονίας», είπε ο κ.Κυριακίδης, «συμμετέχουν 91 δημοτικά σχολεία, εκ των οποίων τα 19 είναι του δήμου Κιλκίς, ο οποίος έχει πρωτεύουσα δυναμική. Πιστεύω, ότι την επόμενη χρονιά θα μπορέσουμε να εντάξουμε και τα άλλα σχολεία της πόλης».

«Καμμία εξαίρεση»

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ» Παύλος Τονικίδης χαρακτήρισε ως θετική την εξέλιξη, προσθέτοντας: «Καλό θα ήταν να μην εξαιρείται καμμία κατηγορία μαθητών από το πρόγραμμα».

«Θα δώσει λύσεις»

Την απόφαση ένταξης του δήμου Κιλκίς στο πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων χαιρέτισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κιλκίς-Μαζί μπορούμε» Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης:

«Είναι μία πάρα πολύ σημαντική απόφαση, της κυβέρνησης, καθώς θα δώσει λύσεις σε προβλήματα πολλών οικογενειών στον δήμο μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη