Γενικά

Στο ΠΔΕ το έργο της ανέγερσης του δικαστικού μεγάρου Κιλκίς

Με απόφαση του υφυπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, εγκρίθηκε την Παρασκευή 3.9.21 η ένταξη στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021 του έργου της ανέγερσης σειράς δικαστικών μεγάρων, μέσω συμβάσεων Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ), συμπεριλαμβανομένου του δικαστικού μεγάρου Κιλκίς.

Με την απόφαση αυτή, η οποία έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης της διυπουργικής επιτροπής συμπράξεων Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, τον περασμένο Μάρτιο, διατίθεται το ποσό των 120.008.648 ευρώ γιά την χρηματοδότηση της κατασκευής των δικαστικών μεγάρων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικώς ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, «με την απόφαση αυτή του υφυπουργού Γ. Τσακίρη, προχωρούμε στην ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, ούτως ώστε σύντομα να ξεκινήσει η κατασκευή του δικαστικού μεγάρου στο Κιλκίς».

Περισσότερα

Νέα σύσταση δήμου στους υπόχρεους για τον καθαρισμό και την αποψίλωση ιδιωτικών οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

Ο δήμος Κιλκίς υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές και υπομισθωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός […]

Δείτε ακόμα