Γενικά

Πρόταση στο Πράσινο Ταμείο για ένα γήπεδο 5Χ5 και εξοπλισμό έξι σχολικών μονάδων

Ο δήμος Παιονίας στο πλαίσιο της αναβάθμισης των αύλειων χώρων των σχολικών μονάδων του, υπέβαλε πρόταση στο πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Πράσινου Ταμείου για την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στο δημοτικό σχολείο Ευρωπού προϋπολογισμού 123.595,16 € και την προμήθεια αστικού εξοπλισμού για τις αυλές έξι σχολικών μονάδων, προϋπολογισμού 46.872,00 €.

Η πρόταση περιλαμβάνει αφενός την αναβάθμιση αύλειων χώρων σχολείων του δήμου Παιονίας, με την προμήθεια καθιστικών και καλαθιών απορριμμάτων, καθώς και την προμήθεια μιας ξύλινης στεγασμένης κατασκευής ανοιχτής από όλες τις πλευρές (κιόσκι) στο γυμνάσιο Πλατανιάς.

Επιπλέον, περιλαμβάνει την κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 στο δημοτικό σχολείο Ευρωπού.

Τα έξι σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αφορά η πρόταση είναι:

Γυμνάσιο Γουμένισσας – Λύκειο Πολυκάστρου – Γυμνάσιο Πλατανιάς – Δημοτικό Σχολείο Ποντοηράκλειας – Δημοτικό Σχολείο Γοργόπης – Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]