Πολιτική

Στο πλευρό του Αχ. Καλεμκερίδη η νομαρχιακή επιτροπή του ΚΙΝΑΛ

Την συμπαράστασή της στον γενικό γραμματέα του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς Αχιλλέα Καλεμκερίδη, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από την διοίκηση του ιδρύματος, εκφράζει η νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο διορισμένος από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον υπουργό υγείας ως διοικητής του ΓΝ Κιλκίς Ιωάννης Ανδρίτσος, για μια ακόμη φορά προκαλεί αναταραχή με τις αποφάσεις του τόσο εντός του ιδρύματος που διοικεί όσο και στην τοπική κοινωνία.

Ενώ η κατάσταση εντός του νοσοκομείου Κιλκίς λόγω των λαθών και των παραλείψεων του έχει γίνει πλέον αφόρητη με συνέπεια την μη επαρκή λειτουργία, παράλληλα εξαπολύει ένα ανελέητο κυνηγητό σε όσους απλά κάνουν την δουλειά τους.

Έφθασε στο σημείο να παραπέμψει στο ανώτατο πειθαρχικό όργανο έναν υπάλληλο, ο οποίος έχει τιμηθεί επί τρεις συναπτές δεκαετίες από τους συναδέλφους του σε όλο το νομό ως πρόεδρος, γενικός γραμματέας του σωματείου εργαζομένων ΓΝ Κιλκίς αλλά και ως πρόεδρος και γενικός γραμματέας ΑΔΕΔΥ Κιλκίς.

Η δικαιολογία για την πολιτική και συνδικαλιστική δίωξη του νοσηλευτή Αχιλλέα Καλεμκερίδη είναι ότι έκανε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, youtube) και ότι έδινε συνεντεύξεις στα ραδιόφωνα και τα κανάλια!

Μέχρι εκεί έφθασε ο σκοταδισμός του κ. Ανδρίτσου, να καταδιώκει τους υφισταμένους του επειδή εκφράζουν δημόσια τις απόψεις τους.

Αυτή είναι η κυβέρνηση των αρίστων; Ένας «άριστος» διοικητής νοσοκομείου, γυμναστής στο επάγγελμα, ο οποίος μας γυρνάει πίσω στα πέτρινα χρόνια της λογοκρισίας και της αστυνομίας σκέψης.

Παρακαλούμε τον υπουργό υγείας, τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης αλλά και τους άλλους κυβερνητικούς παράγοντες της περιοχής μας να ανακαλέσουν στην τάξη τον κ. Ανδρίτσο και να του θυμίσουν, ότι το γενικό νοσοκομείο Κιλκίς είναι ένα ίδρυμα ιστορικό με τεράστια προσφορά και με γενναίο προσωπικό που εργάζεται με αυτοθυσία.

Δεν μπορεί να το αμαυρώσει και να το απαξιώσει όσο κι αν προσπαθήσει».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα