Αθλητισμός

«Στο κατώφλι» της γ΄εθνικής κατηγορίας ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης μετά την απόσυρση του Αστέρα Τριποτάμου

Την Δευτέρα 19 και 26.9.22 αναβλήθηκαν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κιλκίς, σε αναμονή της απόφασης από την ΕΠΟ για την τύχη του περυσινού πρωταθλητή ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Η ομάδα των Τόνι Γκονζάλες και Κώστα Ιωαννίδη κατετάγη στην τέταρτη θέση των αγώνων διαβάθμισης («μπαρράζ») ανάμεσα στους πρωταθλητές των ενώσεων και είναι η πρώτη επιλαχούσα μετά την τριάδα των προνομιούχων θέσεων ανόδου, που «καπάρωσαν» Αστέρας Τριποτάμου, ΑΟ Χανιώτη και ΓΑΣ Σβορώνου.

Η άρνηση του Αστέρα Τριποτάμου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της γ΄εθνικής κατηγορίας ανοίγει τον δρόμο στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Οι ιθύνοντές του αναμένουν με αγωνία την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ γιά το τι μέλλει γενέσθαι.

Με την διαφαινόμενη αιφνιδιαστική άνοδο του ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην γ΄εθνική και την εθελούσια αποχώρηση του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου από την ανώτερη κατηγορία και υποβιβασμό στην α΄, το νέο πρωτάθλημα της α1 θα διεξαχθεί με 10 ομάδες

Περισσότερα

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς