Γενικά

Στο απροχώρητο έφτασε η κατάσταση στον χώρο της λαϊκής αγοράς του Κιλκίς

Από την αναγνώστριά μας Αγάπη Χαιροπούλου λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή μου αναγκάζομαι να διαμαρτυρηθώ γιά την απαράδεκτη κατάσταση, που επικρατεί κατά την διάρκεια της λαϊκής αγοράς του Κιλκίς, κάθε Σάββατο, μπροστά στην οικία μου, επί της οδού Βασίλη Ρώτα 8.

Οι συνθήκες υγιεινής είναι απαράδεκτες, καθώς κάθε φορά μετά το πέρας της λαϊκής εμφανίζονται πάσης φύσεως ζωύφια, κατσαρίδες, ποντίκια κ.α., τα οποία, όπως καταλαβαίνετε, είναι επικίνδυνα γιά την δημόσια υγεία. Οι απεντομώσεις, εάν γίνονται, δεν έχουν αποτελεσματική δράση. Παράλληλα υπάρχει έντονη μυρωδιά και φασαρία.

Ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα είναι το γεγονός, ότι στον χώρο της λαϊκής αγοράς είναι αδύνατον να εισέλθει ασθενοφόρο σε περίπτωση, που, ο μη γένοιτο, χρειασθεί να προσφέρει υπηρεσίες διακομιδής σε κάποιον που τις χρειάζεται επειγόντως.

Τα ίδια ακριβώς φαινόμενα παρατηρούνται και τις ημέρες που γίνεται το πανηγύρι, στις αρχές Σεπτέμβρη.

Η κατάσταση έχει φθάσει πλέον στο απροχώρητο, αφού, όπως καταλαβαίνετε, ούτε στο μπαλκόνι του σπιτιού μας μπορούμε να καθήσουμε, αλλά και ως ιδιοκτήτες μαγαζιών έχουμε υποστεί οικονομική ζημιά, αφού δεν μπορούμε να τα νοικιάσουμε, λόγω ακριβώς αυτών των προβλημάτων που σας περιγράφω.

Η πιό ενδεδειγμένη λύση, κατά την άποψή μου αλλά και πολλών άλλων περιοίκων, είναι η μεταφορά της λαϊκής αγοράς και του πανηγυριού εκτός κατοικημένης περιοχής.

Θέλω να πιστεύω ότι θα λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν αυτές τις επισημάνσεις μου.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]