Πολιτική

Στο «Αντώνης Τρίτσης» το 4ο νηπιαγωγείο, ο φωτισμός και το ταρτάν στο στάδιο Πολυκάστρου

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης επισκέφθηκε την Τετάρτη 21.10.20 τον διευθύνοντα σύμβουλο των κτιριακών υποδομών Αθανάσιο Γιάνναρη και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο.

Στην συνάντηση στις κτιριακές υποδομές ενημερώθηκε ότι έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την κατασκευή του 4ου νηπιαγωγείου Πολυκάστρου και συμφωνήθηκε η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, έτσι ώστε να εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια και να κατατεθεί ο φάκελος για ένταξη και χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Στο υπουργείο Εσωτερικών ο υπουργός του ανακοίνωσε την ένταξη της πρότασης που αφορούσε «τον ηλεκτροφωτισμό του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου» καθώς και την «κατασκευή αθλητικού δαπέδου στίβου» συνολικού ποσού 600.000€ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον υπουργό που συνεπής στη δέσμευση που ανέλαβε την 21η Ιουνίου στο Κιλκίς, εντάσσει σε πρόγραμμα υλοποίησης το σημαντικό αυτό έργο του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου, το οποίο θα αναβαθμίσει τις συνθήκες άθλησης των νέων της περιοχής.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τον υπουργό για την ολοκλήρωση της μελέτης για την κατασκευή του 4ου νηπιαγωγείου Πολυκάστρου και αυτός του ανέφερε ότι το υπουργείο θα ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα αυτό καθώς η ενίσχυση των σχολικών υποδομών είναι ύψιστη προτεραιότητα και είναι ευχάριστο που υπήρξε από την πλευρά του δήμου ετοιμότητα για τη σύνταξη της σχετικής μελέτης.

Οι δημότες της Παιονίας θα δουν μετά το καλοκαίρι του επόμενου έτους την έναρξη κατασκευής των δύο μεγάλων αυτών έργων που συμβάλλουν καθοριστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, τόσο στον κρίσιμο τομέα της παιδείας, όσο και αυτόν της άθλησης.

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης ευχαριστεί θερμά τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης- Βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά που και στα δύο αυτά σημαντικά έργα για τον δήμο Παιονίας ήταν πολύτιμος αρωγός και η παρέμβαση του ήταν καταλυτική για την επίλυση των προβλημάτων που ανέκυπταν.

Περισσότερα

Ανδρέας Βεργίδης: Η γαστρονομική “ταυτότητα” της Π.Ε. Κιλκίς εργαλείο για την τουριστική ανάπτυξη

Η γαστρονομία ως “κομμάτι” της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς και ‘’ταυτότητας’’ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί στην […]

Δείτε ακόμα