Αθλητισμός

Εύσημα ΕΠΣΚ σε παίκτες και προπονητή για την πορεία της αντιπροσωπευτικής ομάδας της παμπαίδων (Κ16)

Από την ΕΠΣ Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24,η συμμετοχή των μεικτών ομάδων Κ16 της ΕΠΣ Κιλκίς με τον αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αξιούπολης ανάμεσα στην ΕΠΣ Κιλκίς και την ΕΠΣ Ξάνθης με στόχο την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της χώρας του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων (Ενωσιακό Μικτών).

Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 0-1,και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργά νωσης, πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση. Η επιτυχία της πρόκρισης στην β φάση για την ομάδα Κ16 μόνο θετικό αποτύπωμα έχει για το ποδόσφαιρο του νομού Κιλκίς.

Συγχαίρουμε τον προπονητή Παναγιώτη Παυλίδη, και τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σ’ αυτή την προσπάθεια, που κατόρθωσαν να διακριθούν αγωνιζόμενοι με αντιπάλους από μεγαλύτερους και ποδοσφαιρικά αναπτυγμένους νομούς. Παράλληλα εκφράζουμε την πεποίθηση, ότι έχουν μπει οι βάσεις για ανάλογες μελλοντικές επιτυχίες, στηριζόμενοι πάντοτε στην συνδρομή των ποδοσφαιρικών σωματείων του Κιλκίς, αφού αυτά αποτελούν το βασικό πυλώνα καλλιέργειας, οικοδόμησης και ανάπτυξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Κιλκίς

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους παράγοντες του Εθνικού Αξιούπολης για την άψογη φιλοξενία, όπως και τις δημοτικές αρχές των δήμων Παιονίας και Κιλκίς για   την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων για τις προπονήσεις και τους αγώ νες των μεικτών μας ομάδων, κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων».

Περισσότερα

Και το ένα και το άλλο

Είναι από αρχαιοτάτων χρόνων γνωστό: Δύσκολη η κατάκτηση, πολύ πιο δύσκολη η διατήρηση. Και τούτο αφορά σε ο,τιδήποτε έχει να […]

Δείτε ακόμα