Αθλητισμός

Στις 5 ο αγώνας του Κιλκισιακού με τον Α.Σ. Ειρηνουπόλεως

Ημέρα «εκκίνησης» της «μεγάλης» κούρσας» για την άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία η σημερινή για τον Κιλκισιακό. Ο πρωταθλητής ΕΠΣ Κιλκίς υποδέχεται τον πρωταθλητή ΕΠΣ Ημαθίας ΑΣ Ειρηνουπόλεως στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής ημέρας των κατατακτήριων αγώνων για την ανάδειξη της μιας απο τις τέσσερες ομάδες του ομίλου που θα ανέλθει στην γ’εθνική κατηγορία.

Για τον Κιλκισιακό ο πρώτος αυτός αγώνας είναι και ο κομβικός καθώς αντιμετωπίζει τον θεωρητικώς ισχυρότερο στην παρούσα συγκυρία αντίπαλο σε συνάρτηση και με τις ψυχολογικές ιδιαιτερότητες του ξεκινήματος που αφορούν και στις δύο ομάδες. Στις τάξεις της ομάδας του Κιλκίς επικρατούν ηρεμία και χαμηλοί τόνοι αφ’ενός μεν χάρη στην αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους, αφ’ ετέρου δε εν γνώσει της δυναμικότητας της φιλοξενουμένης. Όπως δήλωσε στην «Η» ο προπονητής-παίκτης Σάββας Παντελιάδης «η ομάδα έχει προετοιμασθεί για να διεκδικήσει με πάθος και αποφασιστικότητα την νίκη που θα «απογειώσει» την ψυχολογία τηε για την συνέχεια και θα «θεμελιώσει» ένα ισχυρό βαθμολογικό προβάδισμα».

Α.Σ. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ο κ. Παντελιάδης δεν έχει στην διάθεσή του μόνο τον τραυματία τερματοφύλακα Βασίλη Περπερίδη «Όλοι οι παίκτες» τόνισε ο εμβληματικός ηγέτης του Κιλκισιακού βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και «καίγονται» απο διάθεση να «τα δώσουν όλα» στο γήπεδο για την νίκη που θα μας φέρει σε πλεονεκτική θέση. Όμως έχουν πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και ξέρουν πολύ καλά ότι ο αγώνας αυτός απαιτεί πολλή προσοχή αυτοσυγκέντρωση και προσπάθεια απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και ο κ. Παντελιάδης κατέληξε: «Η ομάδα έχει μια δύσκολη αποστολή και είναι υπόθεση όλων να σταθούμε στο ύψος της περίστασης και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Στην ευόδοση αυτής της προσπάθειας καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει ο φίλαθλος κόσμος μας. Τον θέλουμε στο πλευρό μας με δυναμισμό αλλά και κοσμιότητα ώστε με τις εκδηλώσεις ηθικής υποστήριξης των παιδιών μας να γίνει…δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο». Η αποψινή συνάντηση του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο ρέφερι Football League Φώτης Φωτιάδης από την ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους Βασίλη Ιωαννίδη και Θόδωρο Τζιουβάρα από την Κοζάνη.
FOTIADIS
Στην αναμέτρηση Μουδανιά – Απόλλων Κρύας Βρύσης, η ΚΕΔ όρισε τον Σταμάτη Μολιχιτούδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Ηλία Παπαδόπουλο και Αργύρη Ντάβελα από τον ίδιο Σύνδεσμο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα