Κοινωνία

Έμπρακτη στήριξη του ειδικού σχολείου Τούμπας από την ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ

Την Πέμπτη 22.12.22, κατόπιν συνεννοήσεως της γραμματέως της ΔΟ Παιονίας Φρόσως Σανίδα με την διεύθυνση του ειδικού σχολείου Τούμπας, επισκέφθηκε η νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς και η δημοτική οργάνωση Παιονίας, τα παιδιά του σχολείου.

Παρέδωσαν αναγκαίο γιά το σχολείο υλικό, που είχε ζητηθεί, και μοίρασαν δώρα στα παιδιά, “εισπράττοντας” πολλά χαμόγελα.

Συζήτησαν με τους εκπαιδευτικούς γιά τις ανάγκες και τα προβλήματα του σχολείου, αλλά είδαν και από κοντά το σπουδαίο έργο, που επιτελείται από τους εκπαιδευτικούς, κόντρα στις δυσκολίες και στις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν.

Τα παιδιά είναι το μέλλον, οπότε η προσοχή όλων πρέπει να είναι στραμμένη σε αυτά.

Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς Λάζαρος Παζαρτζικλής, η γραμματέας δημοτικής οργάνωσης Παιονίας Φρόσω Σανίδα και το μέλος της δημοτικής οργάνωσης Ρούλα Πανταζή.

Στην επίσκεψη τους συνόδευσαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ιατρός Χρήστος Παπαστεργίου και ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης.

 

Περισσότερα

Αποδόθηκε ο οφειλόμενος φόρος τιμής στην μνήμη του ήρωα εφέδρου ανθυποσμηναγού Σ.Μαυροματίδη

Τελετή αποκαλυπτηρίων της πινακίδας ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού Πηγής σε οδό «Ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12.3.23, στον εν […]

Δείτε ακόμα

«Ούτε κόμμα ούτε αρχηγό»

«Δεν ψάχνω ούτε κόμμα ούτε αρχηγό», ήταν η λακωνική απάντηση του πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, όταν […]