Στήριγμα στο ΓΝ Κιλκίς από εργαζομένους σ’ αυτό

Κοινωνία /

Το χρηματικό ποσό των 53.222,39 ευρώ προσέφεραν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Κιλκίς γιά την αγορά αναγκαιούντος υλικού, καταβάλοντας μέρος του αναδρομικώς καταβληθέντος σ’ αυτούς επιδόματος των 176 ευρώ, μετά την σχετική προσφυγή τους στην Δικαιοσύνη.

Την χειρονομία αυτή εξήρε η διοίκηση του νοσοκομείου, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο διοικητής και το διοικητικό συμβούλιο του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς απευθύνουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στους εργαζόμενους του ιδρύματος μας, εκείνους οι οποίοι δώρισαν στο νοσοκομείο μέρος του ποσού που εισέπραξαν αναδρομικώς από την καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι οι οποίοι δικαιώθηκαν γιά το επίδομα αυτό, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας με τις περικοπές των μισθών και την γενικότερη ανασφάλεια που επικρατεί, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία και υψηλό φρόνημα, αποφάσισαν να δωρίσουν το ποσό των 53.222,39 ευρώ στο Γ.Ν. Κιλκίς, το οποίο αναλώθηκε σε αγορά υγειονομικού, τεχνικού, φαρμακευτικού υλικού και σε ό,τι άλλο στην πορεία χρειαζόταν.
Εκφράζουμε την ευχή η ευγενής αυτή ενέργεια να γίνει παράδειγμα και για άλλους».

Περισσότερα

Ευχαριστήριο του προέδρου της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς Ιωάννης Λιναρδάκης ευχαριστεί θερμά: Την ΑΝΟΣΗ – ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, τον Αναστάσιο […]

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]

Δείτε ακόμα