Αθλητισμός

Στην δύναμη της ΚΟΥΠΑ εντάχθηκε ο Βασίλης Θεογιάννης

Μία σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της ανακοίνωσε η ΚΟΥΠΑ Κιλκίς.Πρόκειται γιά τον 19χρονο Κιλκισιώτη καλαθοσφαιριστή Βασίλη Θεογιάννη, περιφερειακό παίκτη με πλούσια πείρα και παραστάσεις β΄ εθνικής κατηγορίας.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

“ … Η “οικογένεια” της ΚΟΥΠΑ, υποδέχεται ένα ταλαντούχο παιδί, που προέρχεται από την πόλη μας, τον Βασίλη Θεογιάννη. Ο 19χρονος γκαρντ θα πλαισιώσει την ανδρική μας ομάδα, προσφέροντας, ποιότητα, ενέργεια και εκρηκτικότητα.

Ο Βασίλης αγωνιζόταν την περασμένη χρονιά στην “DEKA Academy”, στο πρωτάθλημα της β΄εθνικής.

Διαθέτει ένα πλούσιο γιά την ηλικία του ιστορικό. Ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) στην τελική τετράδα (“φάιναλ φορ”) της ένωσης καλαθοσφαιρικών σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΚΑΣΘ) περιόδου 2018-19, την πρώτη θέση του οποίου κατέλαβε με την ομάδα του Ευόσμου.

Παράλληλα, κατέλαβε την δεύτερη και την τέταρτη θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων τις χρονιές 2017-18 και 2018-19.

Τέλος, υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας παίδων, η οποία κατέλαβε την έκτη θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019, που διεξήχθη στην Ιταλία. Βασίλη καλώς ήρθες στην οικογένειά μας”.

Σημειώνεται, ότι ο Βασίλης Θεογιάννης είναι γιός του εκ των ιστορικών πρώτων στρλεχών από καταβολής οργανωμένου κιλκισιώτικου καλαθοσφαίρου, το 1980, Βασίλη Θεογιάννη.

Παρελθόν Π. Σιδηρόπουλος και Θ. Μέλλιος

Εξ άλλου, στο ενημερωτικό δελτίο προστίθενται και τα εξής:

“Ποτέ και γιά κανένα δεν είναι εύκολη η στιγμή ενός αποχωρισμού. Δυστυχώς, με την έναρξη της νέας χρονιάς και μπαίνοντας από την ερχόμενη εβδομάδα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, οι δρόμοι δύο αθλητών μας, του Παναγιώτη Σιδηρόπουλου και του Θωμά Μέλλιου, δεν θα ταυτίζονται πλέον με αυτούς της ομάδας.

Τους ευχαριστούμε γιά όλα, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία”.-

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]