Αθλητισμός

Στην… αναμονή όλες οι διοργανώσεις της ΕΠΣΚ

Τα πρόσφατα μέτρα κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού οδήγησαν στην αναβολή της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου στην ΕΠΣ Κιλκίς, και συγκεκριμένα στην αναβολή του πρώτου γύρου του κυπέλλου και της κλήρωσης των αγώνων, εν συνεχεία δε ενάρξεως των πρωταθλημάτων.

Ύστερα ήλθε η χρονική προέκταση ισχύος αυτών των μέτρων έως τις 30 Σεπτεμβρίου, γιά να εξανεμισθεί κάθε προοπτική διεξαγωγής αγώνων εντός αυτού του μηνός.

Όλες οι διοργανώσεις μετατέθηκαν γιά τον Οκτώβριο και… “βλέπουμε”, αναλόγως της πορείας της πανδημίας και τους τόπους αντιμετώπισής της, προσφέροντας “έδαφος” στον προβληματισμό, σε ό,τι αφορά στην έγκαιρη διεκπεραίωσή τους, αν κάτι “δεν πάει καλά”τους αμέσως επόμενους μήνες.

Προς το παρόν το βέβαιον είναι, ότι, εφ’ όσον “ανάψει πράσινο φως”, πρώτα θα διεξαχθούν οι αγώνες του πρώτου γύρου του κυπέλλου, συμπεριλαμβανομένου του “πλεονάζοντος” μεταξύ Βαλτοτοπίου και Τερπύλλου, ενώ θα ακολουθήσει η πρώτη αγωνιστική ημέρα των πρωταθλημάτων, των οποίοων η κλήρωση θα διενεργηθεί σε ημερομηνία, που θα γνωστοποιηθεί προσεχώς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα