Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Στήλη άλατος»

«Στήλη άλατος» έμεινε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, όταν αντίκρυσε τους χώρους, στους οποίους στεγάζονται οι υπηρεσίες της Δικαιοσύνης στο Κιλκίς, και ιδίως τις αίθουσες εκδίκασης των διαφόρων υποθέσεων! (Ο …Θεός να τις πει δικαστήρια!).
Ο κ. Αθανασίου μετέβη στο Κιλκίς από το Σκρα, όπου εξεπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκεί εκδηλώσεις γιά την 96η επέτειο της εκεί μεγάλης μάχης.
Φίλοι της στήλης, μεταξύ αυτών που τον συνόδευαν κατά την περιήγησή του στις εγκαταστάσεις των υπηρεσιών Δικαιοσύνης, ανέφερε χαρακτηριστικώς: «Σε οποιαδήποτε μάχη ο κ. Αθανασίου θα είχε υποστεί πολύ μικρότερο «σοκ», από αυτό το οποίο υπέστη στην θέα αυτών των εγκαταστάσεων. Ή, μάλλον, στην μάχη θα μπορούσε και να μην είχε υποστεί κανένα «σοκ»».

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Προσκεκλημένος του Προέδρου

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων(ΟΕΚ) με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier, στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue. Ο Κιλκισιώτης πρόεδρος […]

Δείτε ακόμα