Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Στερνή μου γνώση»

Η ανάκληση από τους ωφελημένους αγρότες του πολυθρύλητου «πακέτου Χατζηγάκη» συνολικού ύψους 425 εκατομμυρίων ευρώ λόγω της προσφάτου τελεσιδίου από πλευράς του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αποφάσεως γιά απόρριψη της τελευταίας ένστασης που είχε υποβληθεί από μέρους της χώρας μας, φέρνει αντιμέτωπους τους κυβερνώντες με τα ίδια τους …τα «φαντάσματα».

Οχι μόνον τα πρόσφατα «κυβερνητικά» όταν διά στόματος του αρμοδίου υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, που διαβεβαίωνε ότι δεν θα επιβαρυνθούν οι αγρότες αλλά και τα «προεκλογικά» τους την περίοδο των τότε αγροτικών κινητοποιήσεων επί Χατζηγάκη, όταν πλειδοτούσαν γιά …διπλασιασμό (!) του «πακέτου»!
Και όλα αυτά σε μία περίοδο, όπου η αντιμετώπιση των παραγωγών ήταν απείρως ευνοϊκότερη από την σημερινή «Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτη»!

Περισσότερα

Δεν έμεινε… στα λόγια!

Το ότι η κατάσταση σε ό, τι αφορά στο θέμα των αδεσπότων ζώων έχει παρουσιάσει εδώ και κάποιο διάστημα θεαματική […]

Φωτοσχόλιο

Εκλογικές επιλογές του Τάσου Αμανατίδη

“Συντροφικά” στηρίγματα

Λίγο  μεγαλύτερη προσοχή σύντροφοι περιφερειακοί υποψήφιοι εκεί στο ΠΑΣΟΚ γιατί έτσι όπως αδιακρίτως παίρνετε τηλέφωνα μέσω των “συντροφικών” βουλευτικών καταλόγων έχουμε […]

Δείτε ακόμα

Προτάσεις του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Στ. Μάλγαρη γιά στάσιμα έργα αρμοδιότητας ΠΚΜ

Σειρά προτάσεων για στάσιμα έργα αρμοδιότητας της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας διατυπώνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Στέφανος Μάλγαρης, ασκώντας συθγχρόνως κριτική […]