Γενικά

Στελεχώθηκε με μόνιμη ιατρό νεφρολόγο το Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας

Την στελέχωση του νοσοκομείου-κέντρου υγείας Γουμένισσας με μόνιμο ιατρό νεφρολόγο ανακοίνωσε η διοίκηση του σε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε τη στελέχωση του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας με μόνιμο ιατρό ειδικότητας Νεφρολογίας.

Στο νοσοκομείο μας πλέον θα παρακολουθούνται ασθενείς από το δήμο Παιονίας και όχι μόνο με χρόνια νεφρική νόσο, οξεία νεφρική βλάβη, νεφροπαθιάσεις, κληρονομικές νεφρικές νόσους, ιδιοπαθή και δευτεροπαθή υπέρταση, σπειραματονεφρίτιδες και λοιπές νεφρικές νόσους.

Εξίσου σημαντική θα είναι η συμβολή της ιατρού ειδικότητας Νεφρολογίας στην Παθολογική Κλινική η οποία όχι μόνο είναι υπερπλήρης αλλά και στελεχωμένη όσο ποτέ άλλοτε καθώς ειδικότητες όπως Νεφρολόγου κα Νευρολόγου δεν υπήρχαν ποτέ από την ίδρυση του Ιδρύματος.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα δελτία τύπου τροποποιήσαμε τον Οργανισμού του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας, δημιουργώντας μόνιμες θέσεις των ανωτέρων ειδικοτήτων τις οποίες προκηρύξαμε άμεσα και πλέον ωφελούμαστε από τις υπηρεσίες αυτών.

Συνεχίζουμε δυναμικά , έτσι ακριβώς όπως ξεκινήσαμε πριν από 3 χρόνια, στην μετά Πανδημίας εποχή με κύριο γνώμονα την προσφορά στον άνθρωπο, προκηρύσσοντας δυο νέες θέσεις μονίμων ιατρών, Καρδιολογίας και Μαιευτικής Γυναικολογίας τεκμηριώνοντας έτσι την υπερστελέχωση που προαναφέραμε.

Συνεχίζουμε…”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]