Αθλητισμός

Στελέχη της Τόλμης έλαβαν μέρος σε σεμινάριο ολυμπιακού επιπέδου

Προπονητικό σεμινάριο τέκβον-ντο, που περιελάμβανε και αγώνες προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα με πρωτοβουλία του τοπικού ΑΣ/ΣΟΑΤ.

Η συνάντηση αυτή αποσκοπούσε στην στήριξη της προετοιμασίας επιλέκτων τέκβον-ντόκα εν όψει όλων των σημαντικών διοργανώσεων (πανευρωπαϊκών, πανελληνίων και περιφερειακών πρωταθλημάτων).

Σ΄αυτήν έλαβαν μέρος και τα επίλεκτα στελέχη της Τόλμης Κιλκίς Μαρία Φουλεδάκη, Αριστείδης Κουτσός, Αθανάσιος Παπουτσής, Παναγιώτς Κεμεντσετσίδης, Δημήτριος Λουκοβίτης και Ιωάννης Νικολαΐδης.

Δίδαξαν, μεταξύ άλλων, οι ολυμπιονίκες Σερβετ Ταζεγκούλ και Μερσέντες Γκάμπριελ, σε μιάν εντυπωσιακή άνοδο του επιπέδου της κάθε προπόνησης.

«Από τέτοιες εκπαιδευτικές διοργανώσεις, μόνο σημαντικά οφέλη μπορούν να αποκομίσουν τα στελέχη μας», τόνισαν τόσο ο προπονητής Γιώργος Λεμονίδης όσο και ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης.

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]