Αθλητισμός

Στελέχη της Τόλμης έλαβαν μέρος στην μεγάλη διεθνή συνάντηση του Βελιγραδίου

Στην μεγάλη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση τεκβον-ντο του Βελιγραδίου, με την επωνυμία «Γκάλεμπ Μπελγκραίηντ Τρόφυ», έλαβαν μέρος ως μέλη της αντιπροσωπευτικής ομάδας της ένωσης τεκβον-ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) τέσσερα στελέχη της Τόλμης Κιλκίς.
Οι αγώνες διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 10 και 11.10.15 και την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Φουλεδάκη, πέμπτη στα 68 κιλά.

Αξιόλογη παρουσία, αν και δεν κατάφεραν να φτάσουν στην εξάδα, είχαν οι Βαλσάμω Καϊκη (49κ.), Αθανασία Μουλιώτα (63κ.) και Γεωργία Σκαρλάτου (68κ.).
Από πλευράς ομάδας ΕΤΑΒΕ μετάλλια κατέκτησαν οι Σταματία Τσαμπαλά (ασημένιο) και Στυλιανός Παπαδόπουλος-Μεχτερίδης, Μωυσής Παναγιωτίδης-Σαχίν και Αλέξανδρος Ρίζογλου (χάλκινο) ενώ αρκετοί αθλητές και αθλήτριες κατέλαβαν θέσεις από την πέμπτη μέχρι την όγδοη.

Σημειώνεται, επίσης, η παρουσία αρκετών ελληνικών συλλόγων και συλλογικών φορέων μεταξύ των οποίων και η αντιπροσωπευτικής ομάδα της ΕΤΑΒΕ, στο τεχνικό επιτελείο της οποίας συμπεριλαμβανόταν ο εκπαιδευτής και προπονητήτης της Τόλμης Γιώργος Λεμονίδης.

«Ηταν μία ξεχωριστή στιγμή γιά μένα και αισθάνομαι ό,τι αισθάνεται κάθε προπονητής που επιλέγεται ως καθοδηγητής σε ένα αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σε μιάν ηθική επιβράβευση του έργου του στην υπόθεση της διάδοσης και ανάπτυξης του αθλήματός του», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Λεμονίδης.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]