Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Προς την ορθή κατεύθυνση

Δεν περιορίσθηκε μόνο στο να τεθεί στην διάθεση του κέντρου υγείας Πολυκάστρου, για τις ανάγκες σε προσωπικό γιά την αντιμετώπιση της πανδημίας ο ιατρός και πολιτευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ Στέφανος Παραστατίδης.

Έτσι, δίνοντας ένα καλό παράδειγμα προς την ορθή κατεύθυνση, όσον αφορά στην στάση και συμπεριφορά της κοινωνίας απέναντι στο πρόβλημα της πανδημίας, προσέφερε, μαζί με συνεργάτες και φίλους του πολιτικού γραφείου του, στολές υψηλής προστασίας και ειδικές μάσκες ιατρικού τύπου στα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας καθώς και στο ΚΥ Πολυκάστρου.

Στις δύσκολες, αυτές ημέρες που διανύει η χώρα μας και ο νόμος μας από τις συνέπειες της πανδημίας, κάθε προσφορά, που ενισχύει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, συμβάλλει στην καλύτερη αντιμετώπιση της οξύτατης υγειονομικής κρίσης, που ταλανίζει την χώρα και τον τόπο μας», ανέφεραν αναγνώστες του «Μαχητή».

Και έχουν απόλυτο δίκαιο.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα