Γενικά

Την «Σταχτοπούτα» ανεβάζουν στο Κιλκίς «Προσκήνιο» και Παιδική σκηνή Ροντίδη

Η καλλιτεχνική εταιρία «Προσκήνιο» και η παιδική σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν το πιό γνωστό παραμύθι την «Σταχτοπούτα».
Η παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 24.6.15 στο θέατρο λόφου Αγίου Γεωργίου με ώρα έναρξης 9 το βράδυ.
Μια ξεχωριστή ιστορία, που ασχολείται με την ανθρώπινη αδικία, την εκμετάλλευση και την κακία, και πως όλα αυτά στο τέλος υπερνικούνται από τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, την υπομονή, και την αγάπη. Διατηρώντας την κλασική μορφή του παραμυθιού, μέσα από εφφέ μακιγιάζ, φωτισμού, χορευτικών, τραγουδιών και κοστουμιών εποχής, ο μικρός θεατής έρχεται σε άμεση επαφή με τους ήρωες του παραμυθιού συμμετέχοντας επί σκηνής στη θεατρική δράση του έργου.
Η σκηνοθεσία – διασκευή είναι του Γιώργου Ροντίδη, η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, η μουσική του Άκη Γεροντάκη, οι στίχοι του Γιώργου Ροντίδη, οι χορογραφίες της Κατερίνας Αντωνιάδου, τα κοστούμια και το μακιγιάζ της Ελένης Δημοπούλου.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Χρήστος Παπαμηνάς, Στέφανος Καλλιανίδης, Σωτηρία Σακαλάκη, Αγγελική Περγαμινού, Στέργιος Μαδέρης, Θοδωρής Γεωργίτσης Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Δέσποινα Τσαχουρίδου.
Γιά κρατήσεις εισιτηρίων ισχύει το τηλέφωνο 6944 062928.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]