Αθλητισμός

Σταθερά έντονη η δραστηριότητα της «ακαδημίας» του Αλέξανδρου

Ποδοσφαιρική δράση με φιλικoύς αγώνες στην «ακαδημία» του παλαίμαχου άσσου Ντίνου Κούη περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου 13.2.16 γιά την «ακαδημία» του Αλέξανδρου Κιλκίς. Οι προπονητές, οι συνοδοί αλλά και οι μικροί ποδοσφαιριστές του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς είχαν την ευκαιρία να ξαναδούν έναν καλό ”παλιό” φίλο της «ακαδημίας», καθώς ο Ντίνος Κούης διετέλεσε επί μακρόν και με μεγάλη επιτυχία τεχνικός διευθυντής στην κιλκισιώτικη «ακαδημία» κατά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι παίδες του Ηλία Ξανθόπουλου γνώρισαν μετά από μία μεγάλη σειρά νικών την πρώτη τους ήττα στη νέα χρονιά με 3-1 και με τις απουσίες λόγω ασθενειών να παίζουν ρόλο καταλυτικό. Οι παίδες πάλεψαν σθεναρά να γυρίσουν το 2-1, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων να σημειώνεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και να «σφραγίζει» την νίκη ενός πολύ δυνατού αντιπάλου.

Οι παμπαίδες «Μπόκα» του Κώστα Ντουντούκη νίκησαν την «ακαδημία» των «Λύκων» με 5-4, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Οι παμπαίδες «Ατλέτικο» δεν τα κατάφεραν απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ντίνου Κούη χάνοντας με 4-3 παρουσιάζοντας όμως μια εικόνα ελπιδοφόρα όσον αφορά στην αγωνιστική τους απόδοση.

Οι μικροί προπαίδες «Μαρσέιγ» και «Ιντερ» του Μιχάλη Αναστασιάδη έπαιξαν αντίστοιχα με τις Ακαδημίες της Ηλιούπολης και του Ντίνου Κούη και …χόρτασαν με την ψυχή τους διασκέδαση και ποδόσφαιρο (αξίζει να σημειωθεί ότι σ’ αυτές τις ηλικίες οφείλουμε να προάγουμε το ποδόσφαιρο ως μέσο διασκέδασης και διαπαιδαγώγησης και ποτέ ως γνώμονα επιτυχίας το αποτέλεσμα).

Φουλ ποδόσφαιρο και …ασφαλώς δράση είχαμε και για τους …«μπόμπιρες» του Αλέξανδρου, που απέδειξαν για άλλη μια φορά πόσο όμορφο είναι αυτό το άθλημα όταν παίζεται χωρίς σκοπιμότητα.
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με την εσωτερική διοργάνωση, που θα ολοκληρωθεί σε δυο αγωνιστικά σαββατοκύριακα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προτάσεις του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Στ. Μάλγαρη γιά στάσιμα έργα αρμοδιότητας ΠΚΜ

Σειρά προτάσεων για στάσιμα έργα αρμοδιότητας της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας διατυπώνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Στέφανος Μάλγαρης, ασκώντας συθγχρόνως κριτική […]

Δεν έμεινε… στα λόγια!

Το ότι η κατάσταση σε ό, τι αφορά στο θέμα των αδεσπότων ζώων έχει παρουσιάσει εδώ και κάποιο διάστημα θεαματική […]