Αθλητισμός

7ος πανελιονίκης ο Σ.Παρασκευάς με νέο ατομικό ρεκόρ

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου.

Ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς ήταν εκεί με τον νεαρό άλτη Σταμάτη Παρασκευά να συμμετέχει στο άλμα τριπλούν και στο άλμα σε ύψος.

Έχοντας προκριθεί στον απογευματινό τελικό του τριπλούν ο Παρασκευάς έκανε σταθερά καλά άλματα και με καλύτερη επίδοση 13,76μ., το οποίο αποτελεί και προσωπικό ρεκόρ, κατέλαβε την 7η θέση στην Ελλάδα.

Την επόμενη μέρα ακολούθησε το άλμα σε ύψος. Ο άλτης του Γ.Α.Σ.Κ. στον πρωινό προκριματικό έμεινε στο 1,75μ., πολύ μακριά από το ατομικό του ρεκόρ το οποίο είναι 1,90μ., έχοντας ενοχλήσεις στο γόνατο στο οποίο υπεβλήθη σε εγχείρηση πριν από ένα χρόνο. Με αυτή την επίδοση κατετάγη 16ος.

Ο αθλητής του Φίλιππου Μισαηλίδη συνεχίζει την προετοιμασία του καθώς ακολουθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες στο οποίο θα αγωνιστεί και πάλι στο τριπλούν και στο ύψος έχοντας προκριθεί και στα δύο αγωνίσματα.

Περισσότερα

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς