Αθλητισμός

Στα “χρώματα” του ΓΣ Μανδρών η σφυροβολία του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου εφήβων

Στο ένα μετά το άλλο εθνικό πρωτάθλημα κλασικού αθλητισμού ηλικιακής κατηγορίας η σφυροβολία “ντύνεται στα χρώματα” του ΓΣ Μανδρών.

Αυτήν την φορά σειρά είχε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, στο δημοτικό στάδιο Σερρών, με το αγώνισμα της σφυροβολιας να διεξάγεται την πρώτη ημέρα, Σάββατο 9.7.22, υπό δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες.

Ο ΓΣ Μανδρών συμμετέσχε με τρεις μονάδες του, με απόλογισμό ενός μεταλλίου και δύο τιμητικών και βαθμολογουμένων θέσεων.

Το μετάλλιο, συγκεκριμένα το ασημένιο, κατέκτησε ο Γιάννης Κορακίδης με καλύτερη βολή στα 77,20 μέτρα (σφύρα 6 κιλών), αρκετά κοντά στην ατομική επίδοσή του (77,50 μ.).

Τέταρτος, με 61,15 μέτρα κατετάγη ο Παύλος Τζαμτζής, σε σχετικώς μικρή και αυτός απόσταση από την ατομική επίδοσή του (61,54 μ.).

Την πλέον εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Στεργίου, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση με νέα ατομικη επίδοση 60,54 μέτρων, με την οποία βελτίωσε την προηγούμενή του κατά σχεδόν… δέκα μέτρα (50,91 μ.)!

Η συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου από πλευράς των ανωτέρω αλλά και όλων των μονάδων του ΓΣ Μανδρών θα δοθεί στις διάφορες σημαντικές συναντήσεις (“μήτιγκ”) και τοπικές διοργανώσεις, με βασική επιδίωξη την βελτίωση των ατομικών επιδόσεων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα