Αθλητισμός

Στα “1α Ιορδάνεια” συμμετείχαν αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο δημοτικό στάδιο των Κουφαλίων πραγματοποιήθηκαν τα “1α Ιορδάνεια”, μία διοργάνωση προς τιμήν της αδικοχαμένης μαραθωνοδρόμου, Δήμητρας Ιορδανίδου.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε με δύο αθλήτριες κι έναν αθλητή έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις για άλλη μια φορά.

Στην κατηγορία Κ12 και στα 50μ. αγωνίστηκε η νεαρή αθλήτρια του συλλόγου, Χριστίνα Παναγιωτοπούλου, η οποία με χρόνο 8.43 ήταν 9η στην συνολική κατάταξη ανάμεσα σε 23 αθλήτριες κι έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες για διακρίσεις στο μέλλον.

Η Μαριλένα Ιορδανίδου αγωνίστηκε στα 60μ. της κατηγορίας Κ14 με πολύ καλή παρουσία αφού με 9.30 κατετάγη 12η από 21 αθλήτριες.
Στα 1200μ. Κ16 έτρεξε ο Σάββας Χνιτίδης προσθέτοντας μία ακόμη διάκριση στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς. Ο δρομέας του ΓΑΣΚ τερμάτισε σε 3.48.68, πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, και κέρδισε με αυτή την επίδοση το χάλκινο μετάλλιο.

Κοντά στους αθλητές βρέθηκαν οι προπονητές του συλλόγου, Φίλιππος Μισαηλίδης και Μαρίνα Κανελιά καθώς και γονείς και φίλοι.

Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον σύλλογο του Κιλκίς την επόμενη εβδομάδα, στις 15.10.22 στον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τις 16.10.22 στα Κωνσταντινίδεια στη Νάουσα.

 

Περισσότερα

Γιά τέταρτη συνεχή χρονιά στην τελική φάση («φάιναλ έιτ») η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων Αλέξανδρου Αξιούπολης

Νέο «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου πρόσθεσε η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καταλαμβάνοντας την […]

Δείτε ακόμα