Αθλητισμός

Σπουδαίες επιδόσεις από Κ.Αθανασοπούλου και Μ.Παντερμαλή

Διεξήχθησαν το Σάββατο 10.5.14 στο Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης οι αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών γιά τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, της Πέλλας, του Κιλκίς και της Ημαθίας. Ο Αίας Κιλκίς εντυπωσίασε κατακτώντας ένα μετάλλιο και τριάντα βαθμούς αξιολόγησης (1ος σύλλογος του Κιλκίς και 4ος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς) έχοντας να επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις.
Η «καλή ημέρα» ξεκίνησε με την Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, που σημείωσε ατομική επίδοση στο τριπλούν άλμα με 11.60μ. που την κατατάσσει έκτη στην Ελλάδα στην κατηγορία των νέων γυναικών. Η ίδια αθλήτρια το απόγευμα αγωνίσθηκε στο άλμα εις μήκος όπου κατέλαβε την Πέμπτη θέση με 5.45,. υπερβαίνοντας και εκεί το υψηλό όριο που έχει θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ γιά την συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα νέων ανδρών-γυναικών.
Στην σφαιροβολία γυναικών η πολυσύνθετη Μαίρη Παντερμαλή πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση μετά την δίμηνη αποχή της λόγω σοβαρού τραυματισμού και με καλύτερη βολή στα 12.55 μ. σημείωσε μεγάλη ατομική επίδοση, καταρρίπτοντας το 12.20 από το κλειστό στίβο, και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο αγώνισμα.
Η επίδοση την κατατάσσει τρίτη στην Ελλάδα στην κατηγορία νέων γυναικών.
Και οι δύο αθλήτριες γυμνάζονται από φέτος με τον Χάρη Μιναρετζή και στην πρώτη εμφάνιση έδωσαν δείγματα του μεγάλου ταλέντου τους και πολλές υποσχέσεις για μεγάλες διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα του Καλοκαιριού.
Ο επόμενος αγώνας γιά τις αθλήτριες του Αίαντος είναι η διεθνής συνάντηση στίβου «Χάνια 2014» την Κυριακή 1.6.14 στο στάδιο «Ελενα Βενιζέλου».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]