Αθλητισμός

Η σπουδαία χορογράφος ζούμπα Λ.Τέλη δίδαξε στο «Κinesis»

Aπό το γυμναστήριο «Κίνησις» («Κinesis») του Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Εμείς στο γυμναστήριο «Kinesis-Gym», λειτουργώντας πάντα με γνώμονα να παρέχουμε στα μέλη μας αλλά και στο κοινό της πόλης του Κιλκίς κορυφαίας ποιότητας παροχές γυμναστικής, είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε μία από τις πιο διάσημες Zumba® Jammers της χώρας.

«Zumba® Jammers» είναι οι επίσημοι χορογράφοι της εταιρείας «Zumba Fitness», LLC που βοηθούν και εκπαιδεύουν περαιτέρω τους πιστοποιημένους ΖΙΝ Instructors κάθε χώρας. Μία από τους πέντε Zumba® Jammers της Ελλάδας, η Λίνα Τέλη, έχοντας στο ενεργητικό της πλήθος παρουσιάσεων, εκδηλώσεων, βίντεοκλιπς, συναυλιών και φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, κατάφερε πρόσφατα να ταξιδέψει ως το Ορλάντο των ΗΠΑ για να συμμετέχει στο παγκόσμιο συνέδριο του Zumba® και να μοιραστεί τη σκηνή με τους κορυφαίους εκπαιδευτές (ΖES™) του κόσμου.

Φιλοξενήθηκε στο γυμναστήριο μας για ένα μοναδικό «masterclass» μιάμισης ώρας το Σάββατο 12.12.15 μαζί με την Instructor μας, Barbora Κοσμίδου.Ο ενθουσιασμός των ατόμων που συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή παρουσίαση φάνηκε από την ενέργεια που έδωσαν κατά την  διάρκεια της χορογραφίας, από το πάθος τους για την ZUMBA που βγήκε μεσω της κίνησης, γιατί μια εικονα ίσον χίλιες λέξεις αλλά και από τα χαμογέλα που εισπράξαμε από τον κόσμο στο τελος. Το γυμναστήριο μας δεσμεύεται στον κόσμο του ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο δυναμισμό και ενθουσιασμό, θα φέρνει τους καλύτερους instructors με πολλά fitness events για να διατηρηθούν τα χαμόγελα».

 

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα