Σοβαρός τραυματισμός συνοδού απορριμματοφόρου του δήμου Παιονίας

Σοβαρός τραυματισμός για συνοδό απορριμματοφόρου του δήμου Παιονίας κατά την υπηρεσία αποκομιδής απορριμμάτων σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, ξημερώματα προς Τετάρτη.
Όλα ξεκίνησαν όταν, το βαρύ όχημα, που οδηγούσε προσφάτως επιτυχών των προσωρινών πινάκων της 3Κ, χωρίς εμπειρία – γνώση των δρομολογίων, όπως καταγγέλθηκε κατά το ως άνω ρεπορτάζ, έπεσε σε βαθιά λακκούβα κακού οδοστρώματος, το σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου πάνω στο οποίο στηρίζονταν οι δύο συνοδοί του απορριμματοφόρου «βρήκε» στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα ένας εξ’ αυτών από το έντονο τράνταγμα να τραυματιστεί στην σπονδυλική στήλη.
Ο εργάτης καθαριότητας από τον Άπρο, άμεσα, διακομίστηκε με έντονους πόνους στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου οι ιατροί διέγνωσαν κάταγμα σπονδυλικής στήλης.
Ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος, μετά το σοβαρό αυτό ατύχημα, παραμένει για νοσηλεία.