Στου Σουφλί αγωνίζεται σήμερα (3μμ) ο Εθνικός

Αθλητισμός /

Στο Σουφλί «εκστρατεύει» σήμερα ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου.
Εχοντας ενισχυθεί κατά την διανυόμενη μετεγγραφική περίοδο και με τον Παναγιώτη Διλμπέρη νέο προπονητή του, το συγκρότημα του νομού Κιλκίς έχει ως αντικειμενικό σκοπό το νικηφόρο αποτέλεσμα το οποίο πέραν της βαθμολογικής ανακάμψεως που θα του προσφέρει, θα ενεργήσει σαν τονωτική «ένωση» στην ψυχολογία του, η οποία τελευταία υφίσταται δοκιμασία από την αναντιστοιχία μεταξύ εμφανίσεων και συγκομιδής.

Φυσικά, η επίτευξη αυτού του αντικειμενικού σκοπού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της υστέρησης στην τελική προσπάθεια, εξ αιτίας της οποίας δεν έχει το καλύτερο δυνατό αντίκρυσμα η κατά γενική ομολογία αξιόλογη απόδοσή του σε όλους σχεδόν τους αγώνες.

Ο κ. Διλμπέρης έχει στην διάθεσή τους όλους τους παίκτες, αλλά υφίσταται προβληματισμός όσον αφορά στην συμμετοχή ή μη των αδελφών Στάθη και Νέστορα Στεφανίδη εξ αιτίας ιώσεως που τους ταλανίζει τις τελευταίες ημέρες.
Πάντως στην ομάδα επικρατούν ηρεμία και αποφασιστικότητα, ενώ όλοι κρατούν χαμηλούς τόνους, δεδομένων των «παγίδων» που «κρύβει» ο αγώνας καθώς ο γηπεδούχος Εβρος αναμένεται να «τα δώσει όλα» αφού «παίζει» ένα από τα τελευταία «χαρτιά» του, όσον αφορά στην διατήρηση των ελπίδων παραμονής.
Η σημερινή αναμέτρηση του δημοτικού σταδίου Σουφλίου θα αρχίσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]