Γενικά

Η νέα διοίκηση των εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς

Διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες γιά την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου Κιλκίς.
Σ’ αυτές έλαβαν μέρος οι συνδυασμοί «Αγωνιστική Κίνηση», που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, και «Συσπείρωση Υγειονομικών», που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ και οι δύο συνδυασμοί περιελάμβαναν και στελέχη της ΝΔ, η οποία δεν συγκρότησε ξεχωριστό ψηφοδέλτιο.
Επί συνόλου 400 εγγεγραμμένων ψήφισαν οι 346.
Πρώτευσε η «Αγωνιστική Κίνηση» με 201 ψήφους, τέσσερες έδρες γιά το διοικητικό συμβούλιο και δύο γιά την εξελεγκτική επιτροπή, ενώ έλαβε 140 ψήφους και τρεις έδρες γιά την ΠΟΕΔΗΝ και 198 ψήφους και δέκα έδρες γιά το ΝΤ/ΑΔΕΔΥ.
Η «Συσπείρωση Υγειονομικών» συγκέντρωσε 134 ψήφους και κέρδισε τρεις έδρες γιά το διοικητικό συμβούλιο και μία γιά την εξελεγκτική επιτροπή ενώ έλαβε 125 ψήφους και δύο έδρες γιά την ΠΟΕΔΗΝ και 132 ψήφους και έξι έδρες γιά το ΝΤ/ΑΔΕΔΥ.
Η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος, Βασίλειος Τριανταφυλίδης (ΑΚ)
Αντιπρόεδρος, Στέφανος Σαρίδης (ΑΚ)
Γενικός γραμματέας, Αχιλλεύς Καλεμκερίδης (ΑΚ)
Ταμίας, Βασίλειος Τριανταφυλλίδης (ΑΚ)
Αναπληρωτής γενικός γραμματέας, Σάββας Σπυρίδης (ΑΚ)
Μέλη, Πασχάλης Μασούρας (ΣΥ), Παναγιώτα Δώμου (ΣΥ), Δημήτριος Τουρσίδης (ΣΥ)
Την εξελεγκτική επιτροπή συγκροτούν οι Μαρία Βιτεβή (ΑΚ), Βασιλική Ραμπίδου (ΑΚ) και Διαμαντής Παπαδόπουλος (ΣΥ).
Γιά την ΠΟΕΔΗΝ εξελέγησαν οι Αχιλλεύς Καλεμκερίδης (ΑΚ), Στέφανος Σαρίδης (ΑΚ), Βασίλειος Τριανταφυλλίδης (ΑΚ), Πασχάλης Μασούρας (ΣΥ) και Δημήτριος Τουρσίδης (ΣΥ).
Τέλος, γιά το νομαρχιακό τμήμα Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ εξελέγησαν από την «Αγωνιστική Κίνηση» οι Αχιλλεύς Καλεμκερίδης, Στέφανος Σαρίδης, Βασίλειος Τριανταφυλλίδης, Σάββας Σπυρίδης, Νικόλαος Μαρκόπουλος, Στέφανος Αγαθαγγελίδης, Ολγα Καγκελίδου, Θεοπίστη Γυμνοπούλου, Αθανάσιος Καριοφύλλης και Μαρία Τσακίρη ενώ από την «Συσπείρωση Υγειονομικών» οι Πασχάλης Μασούρας, Δημήτριος Τουρσίδης, Κωνσταντίνος Χριστοφορίδης, Ιωάννης Ισακίδης, Δέσποινα Παπαδοπούλου και Αναστασία Παπαδοπούλου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα