Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Με ένα σμπάρο δύο τρυγώνια»

Μπορεί το τελωνείο των Ευζώνων να «μαστίζεται» από λειψανδρία, δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο με την στελέχωσή του από «προσωπικό» που προέρχεται από το ζωικό βασίλειο και δη αυτό των σκύλων.
Και τούτο διότι η ομάδα δίωξης, που εδρεύει στο τελωνείο, διαθέτει και δύο ειδικούς εκπαιδευμένους σκύλους, έναν γιά την ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών και έναν που έχει αφιχθεί πιό πρόσφατα γιά την ανεύρεση λαθραίων τσιγάρων.
Όπως, έλεγε τις προάλλες ο διευθυντής του τελωνείου Γιάννης Καρακασίδης, πρόκειται γιά μία προσθήκη ιδιαιτέρως αποτελεσματική, καθώς έχει αποδώσει τα μέγιστα στην πάταξη της λαθραίας εισαγωγής τσιγάρων.
Εκτός του ότι έχει προσφέρει και στην αύξηση των δημοσίων εσόδων από τα πρόστιμα, που έχουν επιβληθεί προς τους επίδοξους λαθροεισαγωγείς!
«Με ένα σμπάρο δύο τριγώνια», που λέει και ο λαός μας αν και εν προκειμένω θα ταίριαζε …με ένα γαύγισμα!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]