«Με ένα σμπάρο δύο τρυγώνια»

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Μπορεί το τελωνείο των Ευζώνων να «μαστίζεται» από λειψανδρία, δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο με την στελέχωσή του από «προσωπικό» που προέρχεται από το ζωικό βασίλειο και δη αυτό των σκύλων.
Και τούτο διότι η ομάδα δίωξης, που εδρεύει στο τελωνείο, διαθέτει και δύο ειδικούς εκπαιδευμένους σκύλους, έναν γιά την ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών και έναν που έχει αφιχθεί πιό πρόσφατα γιά την ανεύρεση λαθραίων τσιγάρων.
Όπως, έλεγε τις προάλλες ο διευθυντής του τελωνείου Γιάννης Καρακασίδης, πρόκειται γιά μία προσθήκη ιδιαιτέρως αποτελεσματική, καθώς έχει αποδώσει τα μέγιστα στην πάταξη της λαθραίας εισαγωγής τσιγάρων.
Εκτός του ότι έχει προσφέρει και στην αύξηση των δημοσίων εσόδων από τα πρόστιμα, που έχουν επιβληθεί προς τους επίδοξους λαθροεισαγωγείς!
«Με ένα σμπάρο δύο τριγώνια», που λέει και ο λαός μας αν και εν προκειμένω θα ταίριαζε …με ένα γαύγισμα!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Το φλουρί στον πρόεδρο

Το απόγευμα της Τρίτης 31.1.23, λίγο πριν την έναρξη της 2ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα. […]

Και «καμμένες» και… άσβηστες

Μάλλον δεν συνιστά και την καλύτερη τιμή στην μνήμη του θρύλου του αντάρτικου του Πόντου Ευκλείδη Κουρτίδη… ο φωτισμός του […]

Δείτε ακόμα