Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Προσέχουμε γιά να έχουμε …καθαριότητα!

Η αλήθεια είναι, ότι την περίοδο της καραντίνας είχαμε αύξηση του όγκου απορριμμάτων ανά νοικοκυριό και αυτό έχει δυσκολέψει την αποκομιδή τους, καθώς εκτός των άλλων οι δήμοι δεν έχουν στελεχωθεί ακόμη από τους σχετικούς συμβασιούχους.

Αυτό αποτυπώνεται σε πολλές των περιπτώσεων με εικόνες από υπερπλήρεις κάδους απορριμμάτων ακόμη και εκτός αυτών, όπως γιά παράδειγμα και ο εικονιζόμενος πρόσφατα μεταφερθείς από το νεκροταφείο κοντά στο γήπεδο στον οικισμό του Δροσάτου.

Γι’ αυτό καλό είναι να επιδειχθεί υπευθυνότητα και από πλευράς των δημοτών που θα πρέπει να αποφεύγουν τις υπερβολές και από πλευράς των υπηρεσιών του δήμου σε ό,τι αφορά στους χρόνους συλλογής των απορριμμάτων γιά να αποφεύγονται οι δύσκολες καταστάσεις.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]