Αθλητισμός

«Σκόνταψε» ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης (1-4) με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Μεταξύ 35-‘60’ έχασε ευκαιρίες γιά το 1-1, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την νίκη, με αποκορύφωμα το σουτ του Νικολαϊδη στην οριζόντια δοκό στο 60’.
Ομως, στο 60’ ήλθε το 0-2, και ο πρωταθλητής ΕΠΣ ΠΑΟ Κρηστώνης «σκόνταψε» άσχημα το αόρατο «εμπόδιο» της ψυχολογίας, και ενώ είχε «το πάνω χέρι» κατέρρευσε με οδυνηρή συνέπεια το «βαρύ», πλασματικό και εν πολλοίς άδικο γι’ αυτόν 1-4.
Σ’ αυτόν τον πρώτο εντός έδρας (στο γήπεδο Χέρσου) αγώνα στο πλαίσιο των κατατακτηρίων γιά την άνοδο, έχοντας να αντιμετωπίσει έναν εγνωσμένης αξίας αντίπαλο, παρουσίασε «εικόνα» ομάδας που είναι σε θέση να διεκδικήσει την άνοδο, παρά τον ανασταλτικό παράγοντα της απειρίας.
Ωστόσο, μετά το μοιραίο 60’, όταν και δέχθηκε το καίριο ψυχολογικό πλήγμα, υστέρησε εμφανώς στον τομέα της αποτελεσματικότητας, χάνοντας τις ευκαιρίες του εκεί που ο ομώνυμος φιλοξενούμενος εκμεταλλεύθηκε άλλες δύο από τις συνολικώς τρεις, που δημιούργησε το τελευταίο ημίωρο.
Αξίζει πάντως να επιδοκιμασθεί το αγωνιστικό φρόνημα των Κρηστωνιατών, αφού όταν στο 80’ μείωσαν σε 1-3 με τον Νικολαϊδη, πέρασαν σε μαζική αντεπίθεση τουλάχιστον γιά την ισοφάριση, γιά να δεχθούν το 1-4 στις καθυστερήσεις όταν σχεδόν όλοι βρίσκονταν έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων.
Αν μη τι άλλο, η ομάδα του σιδηροδρομικού σταθμού Κιλκίς έδειξε αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθεια ως …να μην συνέβη τίποτε, και αυτό είναι ιδιαιτέρως ελπιδοφόρο εν όψει της συνέχειας.
Η σύνθεση:
Κυριακίδης, Δασκάλου, Δημόπουλος, Κεσίδης, Παπάκης, Κ.Πότκας, Ι.Μαυρόπουλος (70’ Δ.Ιωαννίδης), Παυλίδης (46’ Νικολαϊδης), Γ.Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Αλμασίδης.
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Τετάρτη 21.5.14, 17.00, Απόλλων Αρναίας-ΠΑΟ Κρηστώνης.
-Στον άλλο αγώνα:
Απόλλων Αρναίας-Ολυμπιακός Γαλατάδων 1-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας 6-3 4
2. Απόλλων Αρναίας 3-2 4
3. Ολυμπιακός Γαλατάδων 0-1 1
4. ΠΑΟ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 1-4 1

Περισσότερα
Δείτε ακόμα