Αθλητισμός

«Σκληρή γλώσσα» Α.Ε. Πολυκάστρου για την διαιτησία

Την έντονη αντίδραση της διοίκησης της ΑΕ Πολυκάστρου προκάλεσε η διαιτησία του εκτός έδρα αγώνα με τον Κιλκισιακό για την 19η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ. Ο σύλλογος του Πολυκάστρου κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και καταφέρεται με ιδιαιτέρως «σκληρή γλώσσα» κατά των αρμόδιων οργάνων της διαιτησίας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Εκπροσωπούμε την Α.Ε.Πολυκάστρου, μία ιστορική ομάδα η οποία εκπροσώπησε και διαφήμισε επάξια την πόλη μας και τον νομό Κιλκίς, αγωνιζόμενη στις εθνικές κατηγορίες για τουλάχιστον τριάντα χρόνια. Είμαστε νέοι άνθρωποι αλλά όχι άγνωστοι στον χώρο του ποδοσφαίρου και ιδιαιτέρως στα πρωταθλήματα της ένωσής μας, καθώς όλοι μας συμμετείχαμε σε αυτά ως ποδοσφαιριστές για τουλάχιστον 15 χρόνια με τις ηλικίες μας από 22 μέχρι και 32 χρονών..

Η Α.Ε. Πολυκάστρου μπορεί από συγκυρίες να αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς, παρόλα αυτά είναι τιμή για εμας, σεβόμενοι όλα τα σωματεία,αντιπάλους και τα αρμόδια όργανα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της ένωσής μας. Δημιουργήσαμε ένα σύνολο χωρίς μισθοφόρους και ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται για την φανέλα της ιστορικής Α.Ε. Πολυκάστρου με τον μέσο όρο ηλικίας τα 20 χρόνια ( ελέγξτε την κατάσταση υγείας).
Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν εμείς είμαστε ανίκανοι ή άσχετοι διότι αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε προς τα έξω δεν βγάζει ΥΓΕΙΑ…
Εμείς δεν θα ζητήσουμε ποτέ ιδιαίτερη μεταχείριση για την ομάδα μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως κύριοι της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ τον ΣΕΒΑΣΜΟ από όλους σας, όπως έχετε και τον δικό μας. Τα ανθρώπινα λάθη τα κατανοούμε. Αυτό που δεν κατανοούμε είναι η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ωρισμένων ανθρώπων να διαιτητεύσουν έναν αγώνα, στερώντας από μία ομάδα την δυνατότητα να διεκδικήσει την νίκη. Το χειρότερο όλων είναι να μην παραδέχονται τα λάθη τους, μην έχοντας το σθένος να ζητήσουν ΑΝΤΡΙΚΙΑ ένα συγνώμη για την απαράδεκτη διατησία τους. Ένα συγγνώμη που οφείλετε σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο του νομού Κιλκίς, προάγοντας το ποδόσφαιρο χωρίς ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ από κανέναν.
Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την διαιτησία του τελευταίου αγώνα με αντίπαλο τον Κιλκισιακό, για ξεκάθαρη ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. Συγκεκριμένα:
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!! Δεύτερο λεπτό και ενώ ο Ευθυμιάδης είναι έτοιμος να πλασάρει από τα 2 μέτρα, ανατρέπεται μετά από τάκλιν αμυντικού των γηπεδούχων και βρίσκεται στο έδαφος χωρίς να έχει βρει κανένας την μπάλλα. Φυσικά που λόγος για πέναλτι.
Αμέσως μετά το προβάδισμα με 1-2, ΜΟΝΟ ο κ.Τσαλουχίδης «είδε» πέναλτι σε μαρκάρισμα εντός περιοχής. Απόφαση που προκάλεσε ΓΕΛΙΟ σε όλους όσους βρίσκονταν στο γήπεδο, ΟΡΓΗ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ στους ανθρώπους της Α.Ε.Πολυκάστρου και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ακόμα και σε αυτούς που όρισαν τον κ.Τσαλουχίδη και βρέθηκαν στο γήπεδο.
Ενώ το αποτέλεσμα ήταν 2-2 και στο 85ο λεπτό, ο Κιλκισιακός παίρνει το προβάδισμα με τέρμα του Τακαβάκη και όχι του Ματεντζίδη όπως «είδε» ο κ.Τσαμπαζάκης (σύμφωνα με τα λεγόμενά του πάντα). Κάτι που σημαίνει ότι ήταν σε ξεκάθαρη ελεγχόμενη θέση και κακώς μέτρησε το τέρμα. Το ζητούμενο είναι πως δεν το «είδε» ούτε ο διαιτητής της συνάντησης κ.Τσαλουχίδης και στις διαμαρτυρίες της ομάδας μας περιορίστηκαν στο ότι δεν είχε επαφή ο Τακαβάκης με την μπάλα.
Τρεις φάσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δύο τέρματα που δεν έπρεπε να μετρήσουν ποτέ, κάτι που αποδεικνύεται και από το βίντεο του αγώνα..Είναι όμως τόσα πολλά που τα βλέπει όλος ο κόσμος εκτός από εσάς και τους «ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ» διαιτητές του νομού μας. Διότι τα λάθη είναι ανθρώπινα. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ και η ΑΝΙΚΑΤΟΤΗΤΑ όμως να διαιτητεύσεις έναν αγώνα είναι ατομική ευθύνη των διαιτητών.
Εμείς σεβόμενοι πάντα τον σύνδεσμο διατητών του νομού μας, οι διαμαρτυρίες μας είναι σε κόσμιο ύφος. Το ζήτημα είναι αν ακούγονται ή αν ισχύει η λαική παροιμία «στου κουφού της πόρτα όσο θέλεις βρόντα». Το ποδόσφαιρο κύριοι, είναι διασκέδαση για εμάς και δεν θα αφήσουμε να μας χαλάσουν αυτήν την εικόνα οι διαιτητές με τις αποφάσεις τους. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ την αγωνία και τον κόπο των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων όχι μόνο της δικής μας ομάδας αλλά και όλων των ομάδων
Τελειώνοντας ακούμε στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια για την ομάδα μας..Αυτό μας τιμά ιδιαιτέρως και τους ευχαριστούμε. Όμως η αποστολή μας δεν τελειώνει εδώ, τώρα,φέτος!! Δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να μπεί και να χαλάσει αυτό το οποίο μπήκαμε να κάνουμε αφήνοντας πίσω οικογένειες, δουλείες,ξοδεύοντας χρήματα και πολλές φορές ζητιανεύοντας για αυτά.
Υ.Γ. 1. Με ποια κριτήρια παίρνετε παράγοντες ομάδων πριν τους αγώνες να τους ρωτήσετε αν είναι ευχαριστημένοι με τους διατητές που ορίσατε; Για να μην χρεώνεστε στο τηλέφωνο σας προτείνουμε να τους βγάζετε μαζί!
Υ.Γ. 2. Συγχαρητήρια στον α’ βοηθό κ.Σιδηρόπουλο που ήταν άψογος.
Υ.Γ. 3. Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα στα γήπεδα στον Σάββα τον Παντελιάδη και ευχαριστούμε τον Κιλκισιακό για την φιλοξενία που μας παρείχε και του ευχόμαστε να υλοποιήσει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει..»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]