Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: “Ο ΕΝΦΙΑ εξοντώνει, δεν διορθώνεται, καταργείται”

Mέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με την συμμετοχή και της βουλευτή του νομού Ειρήνης-Ελένης Αγαθοπούλου, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας 29.9.14 διαμαρτυρία κατά του ΕΝΦΙΑ, μπροστά από την εφορία και σε τράπεζες της πόλης του Κιλκίς.
«Με «πανώ» και συνθήματα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν την δική τους συμβολή στο κίνημα που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα απέναντι στο πιο άδικο, ταξικώς μεροληπτικό και αντισυνταγματικό φορολογικό μέτρο», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση,
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΦΙΑ ΣΥΡΙΖΑΓιά το θέμα η κ. Αγαθοπούλου δήλωσε τα εξής:
«Ο ΕΝΦΙΑ αποτελεί το «ενοίκιο» στο σπίτι που αποκτήσαμε με κόπο και θυσία, και πολλοί από μας ακόμη το χρωστούν στην τράπεζα. Αποτελεί το «ενοίκιο» στο χωράφι που καλλιεργούμε για να κερδίσουμε τα προς το ζην. «Βάζουν χέρι» ακόμη και στην πρώτη κατοικία. Δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν το εισόδημα του πολίτη. Δεν υπάρχει αφορολόγητο όριο. Το αντίθετο μάλιστα. Ευνοημένοι είναι οι κάτοχοι πολύ μεγάλης περιουσίας, και στο στόχαστρο βρίσκονται οι μικροί και οι μικρομεσαίοι. Αυτός ο φόρος δε διορθώνεται, μόνον καταργείται. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον καταργήσει».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα