Γενικά

Κ.Σιωνίδης: «Θα πιέσουμε γιά συνέχιση της λειτουργίας του γραφείου των ΕΛΤΑ στην Γουμένισσα»

Σε «ανησυχητικές πληροφορίες γιά το μέλλον του γραφείου Γουμένισσας των ΕΛΤΑ» αναφέρθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας Νικόλαος Καπουτζής κατά την διάρκεια της δια τηλεδιασκέψεως συνεδριάσεως της Τρίτης 31.8.21, προτείνοντας να ζητήσει ο δήμος άμεση στελέχωση του εν λόγω γραφείου με έναν ακόμη υπάλληλο, «ώστε να συνεχισθεί η λειτουργία του και να μην βρεθούμε προ δυσαρέστου εκπλήξεως».

«Θα βρεθεί λύση»
Επί του θέματος ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Σιωνίδης παρέπεμψε στην συνεργασία με τον υφυπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά:

«Με την παραμονή του κ.Γεωργαντά στο κυβερνητικό σχήμα μετά τον ανασχηματισμό, και δεδομένου ότι την αρμοδιότητα για τα ταχυδρομεία την έχει το υπουργείο του, πιστεύω ότι, σε συνεργασία μαζί του, θα βρεθεί λύση.

Υπενθυμίζω την δέσμευση του κ. Γεωργαντά γιά αυτήν, όταν είχε ανακύψει το πρόβλημα.

Έτσι το γραφείο θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα. Εμείς θα πιέσουμε για την ενίσχυση του γραφείου Γουμένισσας με τουλάχιστον ένα άτομο».

Περισσότερα

Νέα σύσταση δήμου στους υπόχρεους για τον καθαρισμό και την αποψίλωση ιδιωτικών οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

Ο δήμος Κιλκίς υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές και υπομισθωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη