Οικονομία

Συνεχίζονται οι ημερίδες διαβούλευσης της ΑΝ.ΚΙ.

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον από την Αναπτυξιακή Κιλκίς οι συναντήσεις διαβούλευσης και ενημέρωσης του τοπικού πληθυσμού και των φορέων με σκοπό την προετοιμασία του νέου τοπικού προγράμματος LEADER – «Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» (CLLD).

Στο πλαίσιο αυτό, καταγράφονται απόψεις για την προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής του προγράμματος (όλος ο νομός Κιλκίς, εκτός της πόλης του Κιλκίς) καθώς και προτάσεις και ιδέες για ιδιωτικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες αλλά και έργα δημοσίου χαρακτήρα.

Στην ιστοσελίδα της ΑΝΚΙ (www.anki.gr) υπάρχει ενημερωτικό υλικό για το νέο πρόγραμμα καθώς και το έντυπο «Πες μας την ιδέα σου» για άμεση καταγραφή της πρότασης που μπορεί κάποιος να έχει τόσο για την περιοχή του όσο και για κάποια επιχειρηματική του ιδέα.

Οι δύο επόμενες ημερίδες δημόσιας διαβούλευσης θα πραγματοποιηθούν: α) στο Πολύκαστρο, την Τρίτη 12 Ιουλίου, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παιονίας, στις 7:30 μ.μ. και β) στο Κιλκίς, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στις 7:30 μ.μ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]