Πολιτική

Συνεχίζει της επαφές με τους πολίτες ο Α.Καζαντζίδης

Ο πολιτευτής Κιλκίς της ΝΔ Αναστάσιος Καζαντζίδης δέχθηκε στο γραφείο του πολίτες του νομού και στελέχη του κόμματος με τους οποίους είχε συζήτηση για θέματα που αφορούν στον τόπο και την πολιτική επικαιρότητα.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
«….Ο κ. Καζαντζίδης αντάλλαξε μαζί τους απόψεις σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις που έχουν διαμορφωθεί τον τελευταίο μήνα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες εν πολλοίς δικαιώνουν τις εκτιμήσεις της ΝΔ για τη μεγάλη δοκιμασία που περνά η χώρα.
Ο κ. Καζαντζίδης αναχωρεί την Πέμπτη 5.3.15 γιά την Αθήνα, όπου θα έχει επαφές με κομματικά στελέχη της ΝΔ. Παράλληλα θα παρακολουθήσει την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της παράταξης. Ο κ. Καζαντζίδης θα συμμετάσχει και στις εργασίες της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, ως αιρετό μέλος της, η οποία συγκαλείται γιά την Κυριακή 8.3.15.

Επισκέψεις
Ο πολιτευτής Κιλκίς της ΝΔ Αναστάσιος Καζαντζίδης συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε σχολεία, μετέβη στο 1ο δημοτικό σχολείο Γουμένισσας και στο 4ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς, όπου μοίρασε στους μαθητές μπάλες ποδοσφαίρου.
Επίσης, παρέστη στην ετήσια συνεστίαση του πολιτιστικού συλλόγου Γουμένισσας ‘’Άγιος Τρύφων’’, ο πρόεδρος του οποίου Αστέριος Τάτσης, βράβευσε τον κ. Καζαντζίδη για την συνεισφορά του στον σύλλογο

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]