Αθλητισμός

Συνεχίζει τις αξιόλογες παρουσίες ο Αίας σε σημαντικούς αγώνες

Διεξήχθησαν το Σάββατο 9.5.15 στο εθνικό στάδιο Δράμας οι αγώνες της δεύτερης φάσης των διασυλλογικών πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών. Μετά τις επιτυχίες των αθλητών του Αίαντος στην πρώτη φάση στα Σέρρας, οι καλές εμφανίσεις συνεχίσθηκαν με έναν αθλητή και δύο αθλήτριες.

Ο Σωτήρης Τσιώτρας, αν και δεν προπονείται, με μία μόλις βολή κατάφερε να «πιάσει» το υψηλό όριο στον ακοντισμό με 52,49μ. δείχνοντας το αξιόλογο επίπεδό του. Κατέλαβε έτσι την τρίτη θέση κρίνοντας σκόπιμο να μην κάνει άλλες προσπάθειες γιά μία καλύτερη θέση, προκειμένου να μην ριψοκινδυνεύσει έναν τραυματισμό.
ΑΙΑΣ
Στο τριπλούν γυναικών σε έναν ενδιαφέροντα αγώνα η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου κατέλαβε την δεύτερη θέση με νέα ατομική επίδοση 11,78μ., υπερβαίνοντας και αυτή το υψηλό όριο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και δείχνοντας πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε η κορασίδα στην κατηγορία Βικτωρία Καϊσίδου, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση με επίδοση 9,91μ.

Την Κυριακή 10.5.15 στον αγώνα Ηρώων Κιλκίς αλλά και στον περιπατητικό δρόμο των 3000μ., στηρίζοντας την προσπάθεια του κέντρου κοινωνικής στήριξης. Η όμορφη διοργάνωση που συγκέντρωσε πολλούς δρομείς του Κιλκίς ξεκίνησε με τον δρόμο των 9700μ. όπου πρώτιστος στόχος για τους δρομείς του Αίαντος ήταν να συμβάλουν με την παρουσία τους στο εξαιρετικό αυτό εγχείρημα. Για την ιστορία, στην πρώτη θέση τερμάτισε ο αθλητής του Αίαντος Γιάννης Πολυμένης που έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες του.

Τέταρτος τερμάτισε ο Αντώνης Μηλιώτης ενώ θεσεις στην πρώτη δωδεκάδα κατέλαβαν οι Σταύρος Κατσαρώνας και Κυριάκος Σαχπεκίδης. Αντίστοιχα στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε επίσης αθλήτρια του Αίαντος, η Ρεβέκκα Κομήτη. Στα 3000μ. βρέθηκαν πολλοί μικροί και μεγάλοι αθλητές του συλλόγου και προπονητές δείχνοντας ότι ο Αίας θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιες πρωτοβουλίες με κοινωνικό περιεχόμενο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]