Κοινωνία

«Η συνεργασία μεταξύ όλων των πλευρών έφερε θετικά αποτελέσματα για το ΓΝΚ»


Την Πέμπτη 12.2.15, έλαβε χώρα η ετήσια εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του νοσοκομείου Κιλκίς στην αίθουσα τελετών του νοσοκομείου στην νέα πτέρυγα.
Εκτός από τη διοίκηση και το προσωπικό του ιδρύματος, παρευρέθη σχεδόν το σύνολο της πολιτικής και θεσμικής ηγεσίας του τόπου και πολλοί προσκεκλημένοι, ο βουλευτής Κιλκίς Θόδωρος Παραστατίδης, και Γεώργιος Γεωργαντάς, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, ο εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη και περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Θωμαίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Γιάννης Τσογγίδης, οι πρώην βουλευτές Γιώργος Φραγγίδης, Θόδωρος Πασσαλίδης, ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς Τάσος Αμανατίδης,, ο διοικητής της 4ης Υ.ΠΕ. κ. Καλτσίδης, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και εκπρόσωποι πολλών φορέων του Κιλκίς.
Στην ομιλία του ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς Θέμις Ανθρακίδης αναφέρθηκε στις επιτυχίες του νοσοκομείου κατά την προηγούμενη χρονιά, την έναρξη της λειτουργίας της γ’ πτέρυγας, την παραλαβή υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού 700.000 ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα, την ολοκλήρωση των εργασιών επανεκκίνησης των μαγειρείων του νοσοκομείου μετά από δέκα χρόνια και την τεράστια εξοικονόμηση πόρων που θα προκύψει μέσω αυτής και την έλευση καινούργιων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στο νοσοκομείο.
Ο κ. Παραστατίδης έκανε μνεία στις προσπάθειες του προσωπικού του ιδρύματος για να προσφέρουν το καλύτερο στους συμπολίτες μας και ανέφερε ότι ο ίδιος θα είναι δίπλα στο νοσοκομείο. Ο κ. Γεωργαντάς αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία της διοίκησης, του προσωπικού του νοσοκομείου και των φορέων του τόπου που έφεραν αυτά τα αποτελέσματα για το ίδρυμα για την οποία ευχήθηκε να συνεχιστεί. Τέλος, ο κ. Καλτσίδης τόνισε ότι η 4η Υ.ΠΕ θα είναι πάντα δίπλα αρωγός στο νοσοκομείου Κιλκίς ώστε να συνεχισθεί και να αναβαθμιστεί το έργο του.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Παραιτήσου»

Την τιμητική τους είχαν την εβδομάδα που μας πέρασε στον πολιτικό «στίβο» του νομού μας η απαίτηση παραιτήσεων. Εν αρχή […]