Πολιτική

Συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων της Παιονίας και του δήμου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣΜε ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, αναψυχής και διασκέδασης συναντήθηκε την Τρίτη 30.9.14 ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης.
Την συνάντηση απασχόλησαν τα θέματα των αδειών και της λειτουργίας των καταστημάτων.
Ο κ. Γκουντενούδης δήλωσε ότι θα πρέπει να καλλιεργηθεί κλίμα συνεργασίας και σύμπνοιας μεταξύ των τοπικών επιχειρηματιών ώστε να μην κλείσουν κι άλλα καταστήματα στον δήμο. «Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η προβολή και προώθηση των συμφερόντων της τοπικής αγοράς μέσω δράσεων ανάδειξης των ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων», τόνισε. Παράλληλα, ανέφερε ότι η διοίκηση του δήμου είναι «ανοιχτή» σε συνεργασίες και καινοτόμες ιδέες – προτάσεις με σκοπό να σταματήσει η διαρροή του καταναλωτή της Παιονίας σε γειτονικές αγορές.
Ακολούθησε ενημέρωση των καταστηματαρχών για το καθεστώς αδειών και λειτουργίας των επιχειρήσεών τους, από τον αρμόδιο του δήμου Γιώργο Χαμουρούδη.
Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γουμένισσας Σάκης Τραχανίδης με την σειρά του, έκανε αναφορά στη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της αστυνομίας και των καταστημάτων, ενώ ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθούν στην Γουμένισσα σεμινάρια με θέμα το εμπορικό Δίκαιο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]