Αθλητισμός

Συνεπής ο Κ.Χαμουρούδης στο «ραντεβού» με επιτυχίες

Συνεπής στον δρόμο των διακρίσεων αλλά και με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο ολοκλήρωσε και για φέτος την αγωνιστική του χρονιά ο διεθνής παλαίμαχος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, ο οποίος συμμετείχε στο 25ο βαλκανικό πρωτάθλημα παλαίμαχων αθλητών στίβου που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στις 18 και 19.9.15.

Στους βαλκανικούς αγώνες ο Χαμουρούδης κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια, στον ακοντισμό με επίδοση στα 42.78 και στο δρόμο των 100 μ μετ’ εμποδίων με 21.9 , ενώ κατατάχθηκε και τέταρτος στο άλμα εις μήκος με επίδοση 5μ .

Οι βαλκανικοί αγώνες παλαιμάχων στίβου διεξήχθησαν με την συμμετοχή των Αλβανίας, της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Κροατίας, Μαυροβουνίου, Κοσσυφοπεδίου, Σκοπίων, της Μολδαβίας, Ρουμανίας, Σλοβενίας, Σερβίας, Ελλάδας και Τουρκίας, με συνολική συμμετοχή να ανέρχεται στους οκτακόσιους αθλητές.
Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συγχαίρει δημόσια τον Κώστα Χαμουρούδη, που με τις επιτυχίες του, το ήθος και την αθλητική του παιδεία τίμησε για ακόμη μια φορά τον Κιλκισώτικο αθλητισμό.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας