Πολιτική

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 14.10.14, στο δημοτικό κατάστημα (αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» με ώρα έναρξης 7 το βράδυ, το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας.
Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης περιλαμβάνει εικοσιεπτά θέματα, ανάμεσα στα οποία η κοπή επικινδύνων δένδρων σε διάφορες περιοχές, η διάθεση και έγκριση πιστώσεων, η γνωμοδότηση γιά επανίδρυση των σχολικών μονάδων Τούμπας και Γοργόπης, η αναμόρφωση του προϋπολογισμού έτους 2014, η έγκριση παράτασης εργασιών διαφόρων έργων, η συγκρότηση επιτροπών προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων κα.

Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Η έγκριση του ταμειακού απολογισμού και ισολογισμού οικονομικού έτους 2013 είναι το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14.10.14, στο δημοτικό κατάστημα (αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας»), με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]