Γενικά

Συναυλία στο Κιλκίς, γιά φιλανθρωπικό σκοπό, θα δώσει την Πέμπτη 9.7.15 το γνωστό μουσικό συγκρότημα «Χαϊνηδες»

Την συναυλία, που θα δοθεί στο θέατρο λόφου Αγίου Γεωργίου, με ώρα έναρξης 9.30 το βράδυ συνδιοργανώνουν ο δήμος Κιλκίς, η κοινωφελής δημοτική επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ), ο φαρμακευτικός σύλλογος Κιλκίς και ο ιατρικός σύλλογος Κιλκίς.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
« Το γνωστό μουσικό συγκρότημα «Χαϊνηδες», έρχεται στο Κιλκίς για να χαρίσει μία μουσική βραδιά στο κοινό της πόλης μας και όχι μόνο, τα έσοδα της οποίας θα στηρίξουν το κοινωνικό ιατρείο – φαρμακείο και τις ανάγκες του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία του δήμου μας.

Είναι μια κίνηση αλληλεγγύης από την πλευρά του συγκροτήματος που αποδεικνύει ότι η κοινωνία, στις δύσκολες στιγμές που διανύει ο τόπος μας, έχει τις δικές της αντιστάσεις και μπορεί να σηκώσει εν μέρει και στο μέγεθος που της αναλογεί το βάρος της συμπαράστασης και της στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς, με συνδιοργανωτές το φαρμακευτικό σύλλογο και τον ιατρικό σύλλογο Κιλκίς.

Η παράσταση θα δοθεί στο δημοτικό θέατρο λόφου Κιλκίς την Πέμπτη 9.7.15, με ώρα έναρξης 9.30 το βράδυ.
Η τιμή του εισητηρίου είναι πέντε ευρώ

Προσφορά αλληλεγγύης
Επειδή υπάρχουν πολύ μεγάλες ανάγκες αναλωσίμου υγειονομικού υλικού σε όλες τις μονάδες υγείας, παρακαλείται όποιος ή όποια το επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει και είδη όπως:

Γάντια, μάσκες, επιδεσμικό υλικό, αντισηπτικά, παυσίπονα, βαμβάκι, οινόπνευμα απολλυμαντικά, χαρτικά κ.ά.Η συγκέντρωση της προσφοράς αλληλεγγύης θα γίνει στην είσοδο του θεάτρου από ανθρώπους του φαρμακευτικού και ιατρικού συλλόγου».

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]