Πολιτική

Συνάντηση στρατιωτικού διοικητή της 71 Α/Μ με τον δήμαρχο Κιλκίς

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτριος Σισμανίδης δέχθηκε την Τετάρτη 22.10.14 στο γραφείο του τον διοικητή της 71 Α/Μ ταξιαρχίας ”Πόντος” ταξίαρχο Νικόλαο Χιονή.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην λειτουργία του δήμου Κιλκίς αλλά και τρόποι συνεργασίας δήμου – αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας που αποσκοπούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του δημότη.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Ο δήμαρχος Κιλκίς επεσήμανε την θετική συμβολή της 7 Α/Μ ταξιαρχίας στην ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων στα διοικητικά όρια της περιοχής, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα το κοινό σημείο αυτοδιοίκησης και ταξιαρχίας, ότι δηλ. και οι δύο είναι ταγμένες στην υπηρεσία προάσπισης των συμφερόντων των πολιτών.
Αναφορά έγινε στις ενέργειες παραχώρησης έκτασης 4,5 στρεμμάτων, στην περιοχή του στρατοπέδου Καμπάνη από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (Τ.Ε.Θ.Α.) στον δήμο Κιλκίς για την κατασκευή περιφερειακής οδού, μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην ανάπτυξη συνεργασίας σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, ανακύκλυσης και κοινωνικής πρόνοιας. Για το τελευταίο μάλιστα ο κ. Σισμανίδης ενημέρωσε τον κ. Χιονή, ότι ο δήμος έχει καταθέσει προσφάτως τεκμηριωμένη πρόταση στην τέταρτη προκήρυξη του Leader σχετικά με την ίδρυση κινητής ιατρικής και οδοντιατρικής μονάδας προκειμένου να παρασχεθεί ουσιαστική πρωτοβάθμια φροντίδα σε δημότες των δημοτικών δνοτήτων.
Η άσκηση κοινωνικών δράσεων της 71 Α/Μ ταξιαρχίας ”Πόντος” και του δήμου Κιλκίς, συμφωνήθηκε από τις δύο πλευρές να αποτυπωθεί σε «μνημόνιο» συνεργασίας.
Με την ευκαιρία της πρώτης εθιμοτυπικής επίσκεψης στην νέα δημοτική αρχή Κιλκίς, ο ταξίαρχος της 71 Α/Μ ταξιαρχίας ”Πόντος” προσέφερε στον δήμαρχο Κιλκίς αναμνηστικό με τον κόκκινο μπερέ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]