Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Κλειστές γιά συναλλαγή

«Οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πολιτών θα παρέχονται μέσω διαδικτύου και κατάλληλα στελεχωμένων τηλεφωνικών κέντρων, τόνισε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ.

Οι ΔΟΥ από το 2017 θα είναι κλειστές για συναλλαγή με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, καθώς οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης θα παρέχονται μέσω διαδικτύου και κατάλληλα στελεχωμένων τηλεφωνικών κέντρων», όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, σε συνάντηση που είχε με το προεδρείο του συλλόγου εφοριακών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής.

Τώρα το κατά πόσο θα αποδώσει αυτή η ιστορία, θα το δείξει …ο καιρός.
Οπως συμβαίνει με ο,τιδήποτε ξεκινά χωρίς επαρκή οργάνωση και προετοιμασία γιά την ταχύτερη και καλύτερη δυνατή προσαρμογή ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των πολιτών, γιά το «καλό» των οποίων «κόπτεται» χρόνια τώρα η κεντρική διοίκηση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Δεν έμεινε… στα λόγια!

Το ότι η κατάσταση σε ό, τι αφορά στο θέμα των αδεσπότων ζώων έχει παρουσιάσει εδώ και κάποιο διάστημα θεαματική […]

Φωτοσχόλιο

Εκλογικές επιλογές του Τάσου Αμανατίδη

“Συντροφικά” στηρίγματα

Λίγο  μεγαλύτερη προσοχή σύντροφοι περιφερειακοί υποψήφιοι εκεί στο ΠΑΣΟΚ γιατί έτσι όπως αδιακρίτως παίρνετε τηλέφωνα μέσω των “συντροφικών” βουλευτικών καταλόγων έχουμε […]

Δείτε ακόμα

Προτάσεις του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Στ. Μάλγαρη γιά στάσιμα έργα αρμοδιότητας ΠΚΜ

Σειρά προτάσεων για στάσιμα έργα αρμοδιότητας της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας διατυπώνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Στέφανος Μάλγαρης, ασκώντας συθγχρόνως κριτική […]